Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jött el a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jött el a srác egyszer sem a megbeszélt találkozókra?

Figyelt kérdés
Társkeresőn megismerkedtem egy fiúval. Sokat leveleztünk és nagyon szimpatikus volt. Azt hittem kölcsönös. Háromszor beszéltünk meg találkozót aztán hagytam, mert egyikre sem jött el. De persze mindegyik után nyomatott valami szöveget, hogy ez vagy az történt. Gondolom kamu, de még olyan szöveggel is jött, hogy valami rokona autóbalesetet szenvedett. (ez a harmadik alkalom volt, amikor vártam a megbeszélt helyen és nem jött el és utána írt hogy ez történt, ezért nem jött el) Az első kettőre már nem emlékszem, mit mondott. De akkor is az volt, hogy vártam a megbeszélt helyen és miután hazamentem és leveleztünk, akkor mondta, hogy jajj, nagyon sajnálja, a következőre már eljön blabla... Most miért jó az valakinek, hogy társkeresőn megismerkedik valakivel. Megbeszélik a találkozót, aztán nem megy el. Azt élvezi, hogy "haha megbeszéltem vele a talit, de nem megyek el, ott fog várni, haha"?

2017. febr. 25. 07:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg kamuprofil, de te is elég naiv vagy, hogy ezt háromszor el tudta veled játszani. Én mondjuk nem igazán ismerkedek neten, innen gyakoriról találkoztam 2 lánnyal, pont ezért cseréltünk telefonszámot, hogy ha valami miatt kések vagy ilyesmi, akkor rá tudjak csörögni. De nem az, hogy odamegy a lány, vár x percet, hazamegy és utólag írok, hogy jaj bocs letört a kutyám körme.. Hagyd a francba az ilyet.
2017. febr. 25. 07:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne agyalj rajta.Felejtsd el.Vannak ilyen nethuszárok.
2017. febr. 25. 07:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Uh, még a harmadik randira is elmentél? Kis naiv. Nyilván komolytalan a figura, felpróbálna szívesen, de lusta ahhoz, hogy tegyen érte. Ezért csinálja.
2017. febr. 25. 10:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is gyakran futok ilyenekbe. Úgy vettem észre, sokan szeretnek levelezni, chatelni velem. Találkozó helyett viszont eltűnnek vagy írogatnának tovább, ha hagynám.

Igaz, én is naivan állok a dologhoz. "Biztos még fél a talitól", "időre van szüksége a személyességhez"...szóval simán lehet szívatni engem egy darabig, mert közben az írogatás értelmes és bizalmas dolgokról folyik, amikből azt gondolom, megvan minden alap egy kapcsolatra, csak még várnunk kell, hogy találkozzunk.

Arra jutottam, hogy az ilyen emberek nem társat keresnek, hanem levelezőpartnert, online pszichológust.

2017. febr. 25. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!