Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Kiderült, hogy a srác akivel randizom szteroidokat használ?
Először is leszögezném, én nem bukok a kopasz kigyúrt izomagyú palikra. Ő egy nagyon helyes okos és kedves srác, viszont tény hogy nagyon durván néz ki a teste. Nem olyan túl nagy darab de nagyon izmos tényleg szálkás még senkit sem ismertem aki így nézett ki. Ő küzdősportokat űz, és tudom hogy szed egy csomó cuccot edzéshez meg minden, de mikor nála voltam véletlenül találtam pár nagyon fura dobozt ami konkrétan valami gyógyszerféleség lehet, meg fecskendőket is. Nem értek ehhez annyira de azért szerintem elég egyértelmű, nem kérdeztem még konkrétan erről mert nem akarok beleszólni neki a dolgaiba de ha komolyan terveznék vele akkor nagyon aggódnék, hogy mi lesz így vele. Nekem picit sok már az ő állandó pörgése meg tényleg nagyon sokat edz. Ettől függetlenül szinte sosem beszél ezekről a dolgokról és mondta is, hogy ne is kérdezzem róla mert ha egyszer belekezd sosem fogja befogni és tudja, hogy ez a téma a legtöbb lányt untatja.
Tényleg olyan rendes és kedves nagyon megszerettem de most picit megrémültem. Mi lesz ha majd a szex sem fog már működni, tudjátok mire gondolok... Nem akarom ezt felhozni neki mert nem akarom megbántani, de én ha tényleg komolyan akarok tervezni vele akkor nekem szerintem ez már nem férne bele. Engem az sem zavarna ha fele ennyire tökéletes teste lenne. Szerintetek mit csináljak?
Hát igen én is olvastam egy csomó mindent, van olyan ismerősöm aki szerint ez csak fel van fújva és nem is olyan ártalmasak, én tök nem értek hozzá én nem tudom mit higgyek. Tényleg nem az én dolgom, ráadásul csak kíváncsiságból kutakodtam az éjjeli szekrényébe :(
Tudom, hogy ezt nem kellett volna, szégyenlem is magam.
Kb 2éve ittam a tömegnövelő fehérjémet mire visszamentem a konyhába eltünt. Az akkori csajom kidobta mert azthitte cuccozok :DDDDD És még félig volt az epres brutal gainer
Na utána én dobtam őt...
A valóságban senki nem tudja, hogy milyen károkat okoz ez a testében. Egyrészt azért, mert mindenki másként reagál ezekre a szerekre, másrészt azért, mert azokban az ampullákban soha nem az van, amit ráírnak ---> Kőkeményen megy a hamisítás.
A szteroid olyan, mint a drog vagy az alkohol, csak míg az előzőeket az egyszer élünk életmóddal igazolják maguknak a használói, a szteroidokat a sporttal és a szépséggel.
Hosszútávra ne tervezz vele (20-30 évre biztos ne), az ilyen ember két végén égeti a gyertyát.
Pár éve én is csináltam egy könnyebb kúrát, nyilván ma már nyoma sincs. Akkor a hangulatingadozásom volt a mellékhatás, mert amikor abbahagyod - a használók önigazolási kényszerével ellentétben - nem marad belőle csak annyi, amennyit anélkül is fel tudtál volna építeni és elég kellemetlen érzés egy csomó izmot elveszíteni meg azt érezni, hogy eddig elég volt 3-4 óra alvás, most megint kell 7-8 óra...
Mit csinálj, Kérdező? Ezt neked kell eldöntened. Talán próbáld meg elmondani neki, hogy ez neked nem tetszik, hagyja abba. Ha megteszi, azt látni fogod a testén, mert sokkal természetesebb méretei lesznek és kevesebb szálkája. Ha meg nem hagyja abba, akkor neked kell látnod, hogy mennyire függő és hogy ezzel te együtt tudsz-e majd élni a későbbiekben.
#5 Tudom mi az a tömegnövelő :D Sőt még azt is tudom, mi az a karnitin meg bcaa, durva vagyok nem? :D
#9 Én is gondoltam erre, de nemtudom fura. Van egy barátom aki eléggé ért az ilyen dolgokhoz, ő is versenyez és szerinte aki küzdősportol az nem szokott izomnövelés céljából szteroidokat szedni mert árt a teljesítményének vagy nemtudom. Viszont azt is mondta, hogy általában olyan szereket is szedhetnek amik befolyásolják a szívműködést például ami nekem nagyon rosszul hangzik :( Nagyon szívesen megkérdezném ezeket tőle de félek, hogy haragudni fog amiért kutakodtam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!