Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Kiderült, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Kiderült, hogy a srác akivel randizom szteroidokat használ?

Figyelt kérdés

Először is leszögezném, én nem bukok a kopasz kigyúrt izomagyú palikra. Ő egy nagyon helyes okos és kedves srác, viszont tény hogy nagyon durván néz ki a teste. Nem olyan túl nagy darab de nagyon izmos tényleg szálkás még senkit sem ismertem aki így nézett ki. Ő küzdősportokat űz, és tudom hogy szed egy csomó cuccot edzéshez meg minden, de mikor nála voltam véletlenül találtam pár nagyon fura dobozt ami konkrétan valami gyógyszerféleség lehet, meg fecskendőket is. Nem értek ehhez annyira de azért szerintem elég egyértelmű, nem kérdeztem még konkrétan erről mert nem akarok beleszólni neki a dolgaiba de ha komolyan terveznék vele akkor nagyon aggódnék, hogy mi lesz így vele. Nekem picit sok már az ő állandó pörgése meg tényleg nagyon sokat edz. Ettől függetlenül szinte sosem beszél ezekről a dolgokról és mondta is, hogy ne is kérdezzem róla mert ha egyszer belekezd sosem fogja befogni és tudja, hogy ez a téma a legtöbb lányt untatja.

Tényleg olyan rendes és kedves nagyon megszerettem de most picit megrémültem. Mi lesz ha majd a szex sem fog már működni, tudjátok mire gondolok... Nem akarom ezt felhozni neki mert nem akarom megbántani, de én ha tényleg komolyan akarok tervezni vele akkor nekem szerintem ez már nem férne bele. Engem az sem zavarna ha fele ennyire tökéletes teste lenne. Szerintetek mit csináljak?

2017. febr. 7. 22:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem meg igenis az ő dolga! főleg hogy az ő életéből megy az idő. Főleg ha idővel beleszeret és ez fájdalommal jár... miert is ne lenne az ő dolga az ő élete???? Logikus magyarázatot kérek...
2017. febr. 8. 00:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Randizgattok?

Akkor tulajdonképp nem is igszán vagytok még együtt?

Szerintem ha ennyire zavar, akkor lépj tovább, ha ugy érzed hogy ő lehet az igazi, ezt tisztázzátok egy kapcsolat elején. Ha kiakad mégse volt a nagy ő.

Bizalmatlanságra meg ugyse lehet kapcsolatot epiteni

2017. febr. 8. 02:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha ilyen rohadtul értesz hozzá, akkor ránézésre is meg tudod állapítani hogy szteroidozik-e. Azoknak mindig teljesen más tónusú az izmai.
2017. febr. 8. 08:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy szerintem ez pszichés függéségre és testképzavarra utal... Szerintem én nem akarnék egy beteg embert a nyakamba. Meg lehet emiatt vetni, de veleményem szerint egészséges én-kép kell egx kiegyensúlyozott kapcsolathoz.

Egyébként ismertem egy fiút, aki emiatt kapott hererákot, amibe aztán belehalt...

2017. febr. 8. 14:57
 15/15 Fingkirály ***** válasza:

OFF

"Először is leszögezném, én nem bukok a kopasz kigyúrt izomagyú palikra" - azééééért mégiscsak a kipattintott szteroiddzsankira repültél rá, nem a szomszéd Átlag Pistikére :)))))

2017. febr. 9. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!