Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért az érdekes életet élő férfiakat kedvelik a nők?
Én is ilyen életet élek, szóval a párommal hamarabb egymásra tudtunk hangolódni, több bennünk a közös, rögtön szimpatikusabbnak tartottam, és a mai napig meg tud lepni.
Nem tudnék mit kezdeni egy olyan férfival, akinek a munkáján kívül nincs élete. Minden hobbid, érdeklődésed és még a munkád is arról árulkodik, hogy milyen ember vagy.
Azért, mert unalmasak számomra.
Én a családom révén már rengeteg helyen nyaraltam, és nem várom el egyébként senkitől ezt, nem mindenkinek van ilyen háttere nyilván, de jó érzés tud lenni, ha valakivel ilyen élményeket is meg tudok beszélni.
A hétköznapokban viszont nagyon fontos, hogy érdekesnek találjam a másikat. Nekem sok programom van, mert szeretek kirándulni, sportolni, vagy csak meginni valamit, kiállítás, stb.
Nem szeretem, ha valaki folyton otthon ül.
És az nem kifogás, hogy nincs rá pénze, mert a futás, túrázás kb. ingyen van, és sok ingyenes programot is lehet találni.
2-3-5-6-7. A férfiak elnézik a nőknek, ha "unalmasak", nincs hobbijuk, nem utazgatnak, ha cserébe más kvalitásaik rendben vannak. Vicces hogy ezen értetlenkedtek, miközben tudjátok hogy ez az igazság.
8. Te most nem a pasikról beszélsz, hanem a top 5% legvonzóbb pasiról, akiket egyedül észreveszel.
Annyira álszentek, kamu értetlenkedők vagytok.
#14: Így, hogy megszólítottál, én férfiként nem nézem el, ha egy nő unalmas. Kb. 22 éves korom előtt még naivan elvoltam úgy, hogy elvagyunk, de nekem ez már kevés.
És igen, a legtöbb férfi elnézi, mert sok férfinek nincs túl nagy igénye.
Nem, nem vagyok álszent kamu értetlenkedő. A kérdésre válaszoltam csak.
Azért, mert a nők mindig az anyagi biztonságra hajtottak ősidők óta ösztönösen.
A világ pedig változik, ma már a hitel meg a globalizáció miatt bárki bármit állíthat magáról és nehéz kideríteni, mert azért a randikon mégis ciki lenne, ha az autó vagy az ingatlan tulajdoni lapját vagy a pasi bankszámlakivonatát elkérné, mert az nettó aranyásás és az olyan maximum a puncs.hu-n rúg labdába.
Ellenben ha valaki rendszeresen jet skizik, meg hegyet mászik meg golfozik meg búvárkodik és utazik külföldre az két dolgot tökéletesen bizonyít.
1. Van pénze ezeket a dolgokat művelni. Tehát nem 200 ezres fizetésből él.
2. Van egy olyan szabad munkahelye, ahol rugalmasan szabaddá tudja tenni magát.
Amúgy a többi része is igaz, hogy unalmas embert kevesen szeretnek, aki egész nap csak ül a tévé előtt vagy netezik és mást se csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!