Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek érdekes egy lánynak? Vagyis hogy érdeklődjön irántam.
Figyelt kérdés
Mindig túl kedves vagyok velük meg mindig ott vagyok nekik persze abból csak friendzone lesz valahogy még sose randiztam és ez eléggé zavar és tudom hogy én rontom el szóval elmondhatnátok hogy mit kéne csinálnom vagy hol tudtam elrontani eddig.2019. júl. 26. 17:39
1/9 anonim válasza:
Pénz. Ha nincs pénzed, de emellett jóképű vagy, akkor még van némi esélyed, ha mellé még csúnya is vagy, akkor szoptad. Ez már csak így műkszik. 😆
2/9 anonim válasza:
Magadat add. Csak magadat. Ne változtass a stílusodon más kedvéért. Majd jönni fog egy olyan aki azért szeret aki vagy. Valóban sokakat el lehet ijeszteni a kedvességgel. Ez annyit jelent, hogy nem ő az igazi. Én is ilyen voltam, és végül sikerült megtalálnom az igazit. Úgyhogy hajrá.
4/9 A kérdező kommentje:
Lassan már 20 leszek
2019. júl. 26. 20:12
7/9 anonim válasza:
Az elején semmiképp ne add önmagad
8/9 anonim válasza:
2: Én meg 32 vagyok és az első randit várom. Komolyan hiszed, hogy önmagáért majd csak úgy megszeret valakit egy másik ember?
9/9 anonim válasza:
Add önmagad! :3 <3
Ja ne :D Egyébként ezt csak a lányok mondják hidd el...
Valójában küzdeni kell értük és érezetetni hogy szexuálisan érdekled őket hogy még csak véletlenül se azt higgyék, hogy csak barátkozni akarsz. Ha úgyis elhajtanak és nem a sarokban sírsz hanem keresel egy másik lányt na akkor leszel csak igazán férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!