Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar ha egy fiúnak ‘érdekes’ arca van?
Az a helyzet, hogy anyámék szerint karakteres az arcom, szerintük ‘szép’, szerintem lányos.
Nagyon finom arccsontom van, meg érdekes szemeim. Nem kifejezetten férfias. Emiatt utasíthattak vissza lányok?
Amúgy 182cm vagyok, átlagos testalkat, kék szem, szőkésbarna haj.
Szerintetek gáz ha egy pasi ennyi idősen szűz? Vannak barátaim, életem, de a lányoknál még nem jött össze semmi.
18/fiú
Nem hiszem, hogy emiatt utasítottak vissza.
Sokaknak pont a babaarc tetszik.
Az sem gáz, hogy szűz vagy. Szerintem sokan örülnek, ha ők vehetik el valakinek a szüzességét.
nem én pl kifejezetten szeretem ha egy srác kicsit kisfiús/nincs olyan férfias arca .Az se gáz ha szűz vagy! Legalább nem vagy egy csajozó gép.
16L
Köszi a válaszokat!
Valamint igen, nekem is hosszabb, vállig érő hajam van. Mindig ápolt, csak ez még hozzátesz a lányos archoz, viszont nem szívesen vállnék meg tőle.
A lányokkal meg mindig kedves vagyok, nem a szex a fő célom, de hát 1x majd csak összejön.
Felpontoztam mindenkit!
Hülyeséget kérdezel. Az lenne gáz ha ennyi idősen NEM lennénk szüzek :D Bár a mai világba ez a menő, de aki többet akar pár alkalomnál az ágyba az szerintem addig maradjon szűz még le nem "telepszik" valaki mellett :D Nekem ez lehetetlen, mert még ha lányos arcom lenne, de a depresszió jobban megett. Ráadásul eleve annyi plázaribi van, hol érdekelnek itt már valakit az érzések stb.. Nem érdemes ezzel foglalkozni, mert csak a csalódás jöhet belőle, a másik megoldásom meg az öngyilkosság. De egyik se a leg "jobb" :D De ilyeneket ne kérdezz, mert szerintem rohadtul nem a külső miatt kell hogy szeressenek, nem?
Gl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!