Miért nem vagyok érdekes a lányok számára?
Kezdjük az elején. Én januárban leszek 15. Elvileg 9.-esnek kéne lennem, de csak 7.-es vagyok (nem buktam, egyel több évem volt az oviba, és visszafelvételiztem 7.-be. Nem vagyok az a nagy menő focista. Kis növésű vagyok. Nem tudom mi miatt, de egyetlen egy lányt sem érdeklek, pedig a Fazekasba tanulok, elegánsan, ápoltan szoktam megjelenni, csak picit más vagyok, mint a többiek (nem tudom, hogy jó vagy rossz értelembe, de szerintem is-is). Picit zavar (lehet, hogy csak féltékeny vagyok), hogy van egy focista srác akin egyáltalán nem néznek keresztül, pedig ő fiatalabb nálam. Most k benyit sikerült összegyűjtenem…
Előre is köszönöm a normális válaszokat
Ezt jó tudni, a tudósok meg mind élettelen fogyatékosok, csak az öregemberek sakkoznak, minecraftot csak 9 évesek játszanak...
16 vagyok, 2 170 cm alatti srácnak volt legalább 2 csaja, a többinek 1.
Komolyan az ilyenek miatt szégyellem csak a méretem mint te vagy.
Hororfilmeket csak pszcihopaták néznek, rockot csak a rockerek hallgatnak, csak a buta embereknek van okos telefonja, aki játékokkal játszik elmebeteg a valóságban, aki facebookozik buszon annak nincs élete, nem pont egy haverjával kommunikál... még órákig bírnék én is ilyen spontán hülyeségeket írni, hogy szerencsétlennek állítsak be valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!