Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ismerkedni társaság nélkül?

Figyelt kérdés

Egy kisvárosban lakom, szóval itt eleve nincs is sok lehetőség arra, hogy a eljárjak ide-oda és emberek között legyek, pláne a saját korosztályomban. Általában üres a város, nincsenek rendezvények stb., sehol senki. Vannak barátaim, akikkel szoktunk is találkozni, de általában csak sétálunk a környéken, kávé-fagyi valami és egyikünk otthonában összeülünk filmezni, beszélgetni. Vannak éttermek, kajáldák, kocsmák stb., de ezek vagy az ilyen tipikus igénytelen tróger helyek vagy pedig nem jár oda a kutya sem, max. egy-két ember. Tulajdonképpen mindenhol inkább idősebbek, vagy fiatalabbak vannak csak, de korombeliek nem igazán.

21/L

2020. máj. 24. 11:27
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
48%
A Tinderen akár napi 2 pasit felszedhetsz, ha elég jól nézel ki.
2020. máj. 24. 11:38
 2/30 A kérdező kommentje:
Nem az a célom, hogy napi 2 pasit felszedjek... de egyébként a Tinder pont nem jó példa, mert alapvetően a környezeted felhozatalát látod és az vidéken a semmi közepén nem egy nagy történet. Persze, be lehet állítani a távolságot, de annak semmi értelmét nem látom, hogy 100 kilométerrel arrébb találjak valakit.
2020. máj. 24. 11:49
 3/30 anonim ***** válasza:
Iskola vagy munka? Ha egyik helyen sincs lehetőséged, akkor sajnos csak a net marad, de ahhoz rengeteg idő és kötélidegek kellenek... Meg az, hogy bevállald a távkapcsolatosdit, mert jó eséllyel kevés és alacsony színvonalú lesz a felhozatal a közelben.
2020. máj. 24. 11:50
 4/30 anonim ***** válasza:
98%
Én 36 éves férfiként is ugyanezzel szembesülök rendszeresen. Pont az a korosztály hiányzik, amelyik fenntarthatna egy-egy kisvárost. Mivel legfeljebb csak középiskolák vannak a kisvárosokban, így sokan elmennek egyetemre, és nagy eséllyel ott is telepszenek le, vagy leléptek külföldre. Ezért kiesik a 18-30(-35) közötti korosztály. És persze igen, normális programok sincsenek, nincs egy közösségi tér, nincs olyan hely, ahová el tudnál menni normálisan kikapcsolódni, esetleg randizni. A kisvárosok jelentős része elöregszik, elmenekülnek a fiatalok, én pl. szétnézek magam körül, és mintha a Macska-jajban vagy valami C kategóriás olasz-spanyol westernben lennék, olyan rosszarcú figurák flangálnak mindenfelé. Ha van a közeletekben nagyváros, akkor érdemesebb oda elmennetek ismerkedni, esetleg neten, de szerintem kisvárosban vagy a környékén nem nagyon fogsz találni magadnak senkit.
2020. máj. 24. 11:50
 5/30 A kérdező kommentje:
Egyetemre járok, de már március óta itthon vagyok és értelemszerűen majd szeptemberben megyek vissza. Egyébként ott sem könnyebb, mert olyankor pedig kevesebb időm van és a közvetlen környezetemben, akikkel naponta találkozom nincsen senki, aki potenciális partner lehetne (az összes fiú szaktársam meleg vagy foglalt).
2020. máj. 24. 12:13
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nincs egyetlen szóba jöhető srác sem? Más szakokról nincsenek barátaid? Próbálj eljárni egyetemi rendezvényekre, esténként a barátokkal valahová, mert ha napközben nincs esélyed megismerkedni valakivel, itthon megint nincs felhozatal, akkor nem sok választásod marad. Esetleg maradj ott egy-egy hétvégére, és lesz időd elmenni ide-oda. Ráadásul ha kikerülsz az iskolai közegből, utána csak egyre nehezebb lesz, ismerkedési terepként marad majd a munkahely, vagy megint csak valami közösség, esetleg a net. De ha esetleg kisvárosban telepszel le, ugyanúgy esélytelen leszel, mint most is, szerintem a kisvárosok jelentős része akkor is ugyanolyan élhetetlen marad, mint amilyen most, vagy csak még rosszabb lesz a helyzet.
2020. máj. 24. 12:24
 7/30 anonim ***** válasza:
17%

Már bocs, de ha egyetemista lányként, 21 évesen nincs rád mozdulva 3-4 kan, akkor neked valami gondod van.

Viselkedés, külső, természet,...valami.

Azt meg sosem értettem, hogy minek társaság vagy barátok az ismerkedéshez???

Egyedül nem tudsz jelezni, vagy akár odamenni, nyíltan egy palihoz?

Meg gondolom neked is a Rájengoszling kell, ezért nem veszed észre a pasikat, akiknek kellenél. Tudod, Zolit, a buszsofőrt, Viktort, a helyi körzeti zsarut, Gézát, a bolt tulaját,...

2020. máj. 24. 12:30
 8/30 A kérdező kommentje:
Tényleg nincsen egy sem, aki szóba jöhetne. Egyetemi bulikba egyáltalán nem is szoktam járni (más rendezvények meg nincsenek). Az első évben még próbaképpen voltunk egyszer-kétszer a barátaimmal, de nem éreztük annyira jól magunkat és azóta is inkább csak el szoktunk menni együtt enni, inni, moziba, sportolni stb., ha ráérünk. Nekik párjuk is van, szóval eleve inkább csak velük járnak ilyen helyekre, egyedül pedig nem szeretek (én nem szeretek táncolni stb., szóval kifejezetten a társaság érdekel ezekben az estékben). Plusz nincs is túl sok felesleges időm a szorgalmi időszakban. Más barátaim pedig nincsenek, igazából nem is vagyok kapcsolatban vagy nem találkozom más szakosokkal sem. Ha járok valami szabválra, akkor ott esetleg, de amúgy nem jellemző, hogy bárki foglalkozna a másikkal. Ez kb. még szakon belül is így van.
2020. máj. 24. 12:51
 9/30 A kérdező kommentje:

Nem kell "Rájengoszling", de 21 éves egyetemista lányként nem is Zoli a buszsofőr, Viktor a helyi körzeti zsaru vagy Géza a bolt tulaja kell... Ilyen szinten vannak férfiak, akik "rám vannak kattanva" és utánam kiabálnak az utcán, megbámulnak stb., de nem erre van szükségem. Nagyon leegyszerűsítve, egy normális, értelmes, velem egykorú párt keresek és nem random 40-50-60 éves bácsikat.

A társaság pedig nem feltétlenül abban az értelemben merül fel, hogy barátokkal stb., hanem egyáltalán amiatt, mert nem vagyok emberek között. Itt nincs olyan sem, hogy egyedül jelzel vagy nyíltan odamész egy palihoz, mert nincsen "pali", akihez oda tudsz menni...

2020. máj. 24. 12:56
 10/30 anonim ***** válasza:

Ja, hogy akkor nem Rájengoszling, csak fiatal+diplomás...ööö...nem egyetemre jársz??? Vagy ez olyan angol leányiskola, ahol csak a kertész pasi? :)

És a veled egykorú Andris, a burkoló srác, aki a fürdőtöket csempézte, ő sem jó, mert nem diplomás?

2020. máj. 24. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!