Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Titeket mikortól zavar, ha egy hölgy nem tud főzni, mosni, takarítani, meg úgy mást sem?
Nyugi másik nő se csinálja meg, csak azok más kifogásokkal jönnek.
Pár mostanában hangzatos:
- Az is a férfi dolga.
- Ez is a férfi dolga.
- Egyenlőség van, fogjuk meg együtt a porszívó csövét, de mivel együtt nem lehet, ezért fogja a férfi.
- Múltkor is a nő csinálta még 2018-ban.
- Rossz házat vett a férfi, mert koszosodik...
- A férfi koszolta össze...
- A férfi vette a lakást/házat, takarítsa ő, ilyenkor ő akart sajátot...
stb.....
Neked más az indokod ennyi.
Állami támogatást hogy kapsz amikor a szüleid dolgoznak??
Érdekes az írás meg a netezes megy de a munka nem.
Elmondom neked vannak olyan fizikai munkák amik egy műveletből állnak és neked is menne.. Lusta vagy és kényelmesebb otthon sajnáltatni magad és eltartatni a szüleiddel. Egyáltalán nem érzed magad kellemetlenül? Nem szégyelled magad hogy nem próbálsz meg semmit? Elmondom neked ahol én lakom, itt a fogyatékosok, igazi full dankorosak dolgoznak!!
Én nem sajnállak meg, inkabb jól felbekurnalak mert az ilyen életképtelenek kapják meg a mi befizetett adókat amit a MUNKA után fizetünk!
Akkor autista vagy az kb fogyatékos
Nem lehet rajtad segíteni akkor.
Tehát tényleg autizmus. F84 (F84.5?). Esetleg mellé még AD(H)D is. Írni, helyesen írni kiválóan meg lehet tanulni ezzel is, ugyanis nem értelmi fogyatékosságról van szó.
Kérdező, nekem még az jutott eszembe, hogy talán ha keresnél hasonlóakból álló (akár online) közösséget, úgy könnyebb lenne. Aki ugyanebben a cipőben jár, az toleránsabb, másabbak az elvárásai.
Az autista lányom 10 évesen remekül sepreget, rendet rak maga után és megtanult cipőt kötni is. Mondjuk az autizmus tipikusan olyan, hogy nem egyforma minden gyerek. Nálunk is van figyelemzavar, de nem olyan tragikus.
Sajnálom kérdező, nem lesz így egyszerű az életed. Segítséget kellene igényelned, igényelj AOSZ tagságot, ott segítséget is kaphatsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!