Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, Nektek mennyi az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, Nektek mennyi az a súly, ami már zavaró lenne egy 165-170 centis lánynál?

Figyelt kérdés
Eddig mindenki a súlyom miatt utasított el, még a kövér férfiak is...
2020. máj. 24. 08:35
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
80%

Hát nem tudom, barátnőm 170 centihez 67-68 kiló és szívesen nézegetem :D

Mondjuk aki 16 éve sportol és látszanak halványan a kockák a hasán, lehet, hogy nem néz ki teleszart búvárruhának ilyen súllyal, hanem hozza a kellemes, nőies alakot cicivel, popsival.

75 kiló felett viszont már nehezemre esik belemagyarázni, hogy jó az illető alakja ehhez a magassághoz. Ha zsír, azért, ha izom, azért...

2020. máj. 29. 03:15
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyos gyógyszerek úgy okoznak hízást, hogy mellékhatásként negatív folyamatokat indítanak el a szervezetben. Pl emelkedő koleszterin szint, anyagcsere zavarok, hormonháztartás megbolygatása, stb. Tehát akár koplalhatsz is, akkor is hízni fogsz. Ez étkezéstől független folyamat lesz.

Feltétlenül keress más orvosokat, lehetőleg magán orvost. Macerásabb, többe kerül, de ezen muszáj változtatni. Van beleszólásod a gyógyulásodba, hacsak nem vagy gyámság alatt.

2020. máj. 29. 07:56
 33/37 anonim ***** válasza:
77%

Amúgy alszol rendesen?

Az is fontos lenne, hogy a súlyod ideális maradjon.

Én amikor egyedül maradtam egy két hónapra, képtelen voltam egyetlen éjszakát végigaludni, mert félek egyedül. Na, akkor az 55 kilóról villámgyorsan feltornáztam 68-ra!

Pedig ugyanúgy ettem itta, mozogtam, semmi más változás nem volt, csak az alváshiány. Amúgy minden szempontból leamortizálódtam miatta.

Mikor ez az egyedüllét megszűnt. Újra rudtam aludni és lassan visszaállt normálisra a súlyom is, meg minden.

2020. máj. 29. 09:54
 34/37 A kérdező kommentje:
Sajnos gyámság alatt vagyok, és még az alvás is nehezemre esik... Szerintem örökre ilyen maradok, hiszen nem jutok előrébb az ''orvos''aimmal...
2020. máj. 29. 12:14
 35/37 anonim ***** válasza:
76%

Igen, így mér húzósabb. Nos ez esetben azon kell lenned, hogy mihamarabb kiszabadulj a gyámság alól, hisz addig minden fontos dolgot csak rajta keresztül tudsz sajnos intézni. Mindenképp beszélj vele erről. Kérd meg, hogy beszéljen az orvosaiddal, hogy próbáljatok ki más gyógyszert, mert ennek elviselhetetlenek a mellékhatásai, valamint adjon endokrinológiai vizsgálarta beutalót. Valamit kezdjen már a helyzettel. (Tipikus magyar nemtörődömség..)

Zöldségeket, gyümölcsöt, fehérjedús ételeket fogyassz. Ezek kellenek, különben még le is épülsz fizikailag, elmegy az erőd. Ezektől nem a zsírpárnák nőnek. Amiket kerülni kell, az a cukor, fehér lisztes ételek, zsír nagyobb mennyiségben.

Ha pszichiátriai gyógyszerek, azok sajnos gyakran okoznak hízást, ám betegségtöl függően, természetes alapú nyugtatók is sok esetben hatásosak, de sajnos az embert minden sz@rral teletömik.

Az alvást is sokszor tönkre teszik. A citromfű tea azonban jó lehet neked is esténként és még az emésztést is segíti. Kitartást! Örökre úgysem maradsz gyámság alatt.

Étrendet illetően kondizók, fitneszesek, testépítők oldalain keresgélj. Ötleteket szerezhetsz. Persze nyilván saját lehetőségeidre átszabva.

Minél több az izom, annál kevesebb a zsír. Minél több a zsír, annál rosszabbul működik a hormonrendszer.

Fontos, hogy ezeket az összefüggéseket megértsd, mert így többet tudsz tenni az érdekedben. Bizonyos, hogy a gyógyszereidnek nemkívánatos hatásai vannak, de tudsz tenni ellene, vagy legalábbis a folyamat remélhetőleg ha okosan étkezel, próbálsz aludni és mozogsz, legalább szinten tud maradni és nem fog tovább romlani.

2020. máj. 29. 13:03
 36/37 anonim ***** válasza:
71%

A kaja témához :

A napi 2 tányér leves nagyon kevés és borzasztó egészségtelen! Ahhoz, hogy fogyni kezdj, enned is kell normálisan. A súlyvesztés evés és testmozgás aránya kb 70-30, tehát nagyjából az étkezésen múlik minden. Nem tudom pontosan mi a problémád, nekem is hormon gondjaim vannak, amit gyógyszerrel kezelnek, de mellette megfelelően összeállított étrendem van, minden makró arányosan beállítva rám szabva, mellette rendszeres heti min. 3* sport. Fogyni szerintem csak így lehet.

Egyébként nem lehetetlen így sem párt találnod, de azt hiszem a súlyod inkább az egészséged miatt lenne fontos, nem a partner miatt.

2020. máj. 30. 07:33
 37/37 anonim ***** válasza:
Én is 110-115 kg között mozgok annyi kulonbseggel hogy nem vagyok 150cm se .. De eddig még nem szakított velem senki mert nagy a picsám
2022. aug. 27. 08:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!