Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ez így zavaró lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez így zavaró lenne egy lánynál?

Figyelt kérdés
nagyon szeretem a paszulyt meg sok hüvelyes zöldséget és sokat is eszek belőle emiatt sajnos sokat is pukizok eddig egy pasim volt őt nem zavarta titeket ez zavarna ha egy lány sokat pukizik? (nem szokott büdi lenni csak néha)
2014. dec. 17. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Akiknek ez a fétise azok imádni fognak sőt ők tunkolják beléd a babot.

Nekem nem tetszene de én nem vagyok perverz.

2014. dec. 17. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha én megtisztelem azzal, hogy nem fingok az orra alá, akkor tőle is elvárom. Innentől nincs gond.
2014. dec. 17. 14:34
 3/9 A kérdező kommentje:
de akkor nagyon felpuffadok és csikarja a hasam sajnos tudom mert valamikor vissza kell tartanom de amúgy nem szégyellem mármint nagyim is mindig mondta hogy nem szabad mert rosszat tesz a beleknek
2014. dec. 17. 14:38
 4/9 anonim ***** válasza:

"jobb kint mint bent"

Shreknek tuti bejön :D

am engem nem zavarna, max sűrűbben kell szellőztetni...természetes dolog...persze azért kaja közben már zavaró lenne...

2014. dec. 17. 14:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha finganod kell, menj wc-re. Utana szelloztesd ki alaposan a nacid.

En szeretem a fingszagot, de csak a sajatomat.

29/F

2014. dec. 17. 14:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Engem jóérzéssel töltene el a tudat, hogy pici nyüansznyi hibád megmutatkozik, amit ha nem szégyelsz a kapcsolatunk tovább mélyül.

Senki se lehet tökéletes. Persze ne így pasizzál be. :D

2014. dec. 17. 14:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez a kerdes!:DDDSDd beszarok
2014. dec. 17. 14:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Elég kellemetlen lehet téged nyalni. :D
2014. dec. 17. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez jó :D

Csak ne az orrom alá ;)

2014. dec. 17. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!