Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Nektek mennyi az a súly, ami már zavaró lenne egy 165-170 centis lánynál?
10-15 kg súlyfelesleg még van, akinek jól is áll. De kb 50 kg nemcsak esztétikailag de életvitelben(pl ruhavásárlás nehezebb), egészsegben sem előny!
Jelenleg én is fogyózok, rajtam kb 20 kg fölösleg van, vagy talán picit több, majd meglátom, milyen súlynál kezdem el jól érezni magam. 161cm 80 kg vagyok jelenleg. Anno, mikor a párommal összejöttem 68 voltam, és már akkor sem éreztem jól magam a bőrömben! A pasizásnál is kijött ez, nem ment könnyen, feszengtem, folyton azon agyaltam, hogy milyen bálna vagyok, folyton a ruhámat igazgattam, stb. Nem tudom, te hogy vagy vele, de ha így érzed jól magad, akkor oké, de ha nem, akkor ajánlom, hogy álj át egy egészségesebb életmódra, csak a kajálassal olvadni fognak rólad a kilók, főleg ekkora súlyfeleslegnél.
Off: hogy sikerült ekkora túlsúlyt felszedni? Egyszerűen nem figyelsz magadra vagy betegség áll a háttérben?
#13 felnőtt ember vagy, van beleszólásod hogy mit szedsz be és mit nem.
"Nem foglalkozik vele senki"
Téged se érdekel a saját egészséged, akkor mást miért érdekelje.
Nekem is volt betegségem.. a 9 különböző orvoshoz mentem el.. 8 műteni akart, a 9. megoldotta a problémát 1 hét alatt műtét nélkül.
Persze.. mondhattam volna én is a szoba sarkában, hogy "senkit se érdekel az egészségem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!