Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi a túl nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a túl nagy elvárás? Mit gondoltok arról, ha egy lány listán vezeti, hogy mit szeretne?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok még, talán naív is, de úgy gondolom, van értelme várni arra, aki azokat a tulajdonságokat testesíti meg, amire vágyok. Az idők alatt összehoztam egy listát (tényleg van egy ilyen), ahová felírtam, melyek azok a tulajdonságok, amik szeretném, ha meglennének a jövőbeni páromban. Nyilván nem ezzel járkálok, de időnként vissza-visszatérek hozzá, s módosítom, ha úgy látom helyesnek (a tapasztalatok által). Azonban azon nem gondolkodtam még el, hogy “lejjebb” kellene-e adnom az igényeimből. Plusz, vannak kevésbé fontos tulajdonságok is rajta, szóval nem az van, hogy aki nem felel meg egy kritériumnak, de nagyon sokban meg igen, akkor nem mondok le rögtön róla azonnal,

Egyébként csak megjegyzésként, egy olyan listám is van, amin azt sorolom fel, hogy én mit tudnék nyújtani ennek az “álompasinak”.

2020. máj. 23. 23:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
32%
Oké, mi van ha találsz egy ilyen számodra mindenben elképzelt tökély férfit, de az ő képzeletbeli listájának viszont te nem felesz meg?
2020. máj. 24. 02:11
 12/28 anonim ***** válasza:
93%
El kellene fogadni, hogy nincsenek tökéletes emberek. Biztos vagyok benne, mégha találkoznál is egy ilyen férfival valami olyan negatívuma lenne amire egyáltalán nem gondoltál, nincs rajta a listán.
2020. máj. 24. 03:04
 13/28 anonim ***** válasza:
Én erre azt tudom írni, hogy ez inkább az álmaid mint a valóság. De a valóság ennél sokkal nehezebb. Biztos van ilyen férfi, de még ha meg is találod nem biztos, hogy neki is bejössz. azért szurkozok.
2020. máj. 24. 03:49
 14/28 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem írtál annyira lehetetlen dolgokat, de némelyik tulajdonság kb kizárja a másikat, nem túl logikus a lista. De valami hasonlót találhatsz, csak az a kérdés, hogy te mennyit tudsz nyújtani.
2020. máj. 24. 07:51
 15/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi véleményeket (még esetleg jöhetnek)!

Negatív tulajdonsága természetesen mindenkinek van, és nem várom azt, hogy, a nagy könyv szerint “tökéletes” ember legyen, csak nekem legyen az.

Nyílván ha van ilyen, lehet, hogy én meg ő neki nem felelnék meg, de ez az alapja az ismerkedésnek, nem? Ha nekem X jön be, de én neki nem, viszont Y-nak még én vagyok az esete, de nekem ő nem (úgy, hogy tegyük fel, a kettő szöges ellentéte a másiknak), most akkor érjem be vele? Ha így cselekednének, nem lenne annyi párkapcsolati probléma.

Az elsőre ellentmondásnak tűnő tulajdonságokat, amiket említettetek, én is véltem felfedezni, de az arany középutat jó lenne megtalálni.

Ugyanakkor arra kíváncsi lennék, hogy ezenkívül mit idealizálok túl? Önmagában egyik tulajdonság sem lehetetlen, szerintem, nem szuperképességet várok.

Azt írtam is, hogy ha valami nem egyezik pont, attól még nem arról van szó, hogy esélye sincs. Vannak alapértékek, amiket fontosabbnak tartok, amikből viszont leadni nem akarok.

2020. máj. 24. 08:49
 16/28 anonim ***** válasza:
31%
Volt már nem egy kérdés, ahol férfi írt hasonló listát. Az ilyeneknél minden nő leoltotta a férfit, hogy mekkora paraszt, hogy elvárásokat merészel támasztani egy nővel szemben. De mint tudjuk, nőknek természetesen szabad.
2020. máj. 24. 10:05
 17/28 A kérdező kommentje:
Megadnád a linket? Kíváncsi vagyok.
2020. máj. 24. 10:18
 18/28 anonim ***** válasza:
55%
A legtöbb pontnak megfelelek, de például nem vagyok magas, amivel buktam is a nők 99%-át. Szóval ennyit erről :D
2020. máj. 24. 11:19
 19/28 anonim ***** válasza:
Látom van értelme itt is választ adni. Megy a lepontozás.
2020. máj. 24. 12:12
 20/28 anonim ***** válasza:
93%

Igazából egyik pont se teljesíthetetlen, azzal nincs gond, viszont így egyben kicsit sok, mert tényleg van ami üti egymást. Mikor olvastam a istád, nekem olyan érzésem volt, mintha 2 különböző típusú ember jó tulajdonságait írnád össze. Pl. az egyikük introvertáltabb, néhány barátja van, de ők közeliek, racionális, komoly, megbízható, türelmes, felelősségteljes és nyugodt. A másikuk meg egy extrovertáltabb, társaságkedvelő ember, aki viszont spontán, magabiztos, szenvedélyes, karizmatikus és szereti a kihívásokat. Persze nem csak ez a két véglet létezik, de remélem érthető mire gondolok. Jó ha tudod mit keresel, de mindenképp tudni kell kompromisszumot kötni.

Próbálj meg csinálni egy másik listát, amin ezek közül csak 10 dolog lehet rajta. Ebből 5 amihez mindenképp ragaszkodsz, mert ha ezek közül bármi nem teljesül, akkor az már nem is lehetne egy hosszú távon működőképes kapcsolat. 5 pedig olyan, ami bár nagyon fontos neked, de ha amúgy minden más jó és ezek közül 1-2 nem teljesül, azt még el tudnád fogani.

Ezzel át tudnád gondolni, hogy mi az ami valóban fontos neked, mert ez a lista már szinte átláthatatlanul hosszú. Így is lehetne még persze bővíteni, de akkor is jó ha tudod, hogy mi a prioritás.

2020. máj. 24. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!