Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy lehet, hogy a gyakorizó emberek körében a dohányzás, előző kapcsolatból származó gyerek és tetoválások általában kizáró okot jelentenek? Milyen emberek járnak ide?
11-es vagyok és a 13-as nak üzenem hogy nem csak anonim módom merem ezt idepöfögni... Szívesen megadom a facebookom is. És igen vannak milliós megtakarításaim a bankban... Ha jársz Szegeden akkor meg mehetünk egyet hamburgerezni és ott beavatlak a nagy titokba is...
Úgy vannak milliós megtakarításaim hogy amig nincs barátnőm addig a szülőnél élek pedig 30 vagyok... (persze amikor van nő akkor albi és nem anyuci szoknyája van) de jelenleg így a fizetésem 80-90% át el tudom tenni. És voálá... Ott a megtakarítás a jövőre...
14-es: De azért remélem te is elismered, hogy ez nem mindenkinek járható út, hogy a szülőknél lakjon.
Egyébként a kérdésre válaszolva én személy szerint a dohányzást elítélem, hiszen nem csak nem dohányzom, hanem leszoktam évekkel ezelőtt és egy teljesen értelmetlen dolognak tartom, aminek az összes "hasznos" tulajdonsága az elvonási tünetek enyhülésében (nyugtat) kimerülnek.
Gyereket nem akarok én sem, így értelemszerűen másét sem. Az exek folyamatos jelenlétére egy kapcsolatban meg egyébként is allergiás vagyok, a gyerek meg élethosszig tartó kapcsot képez.
A tetoválás viszont egyáltalán nem zavar, felőlem tele lehet piercingekkel is és hordhat színezett kontaktlencsét, lehet bármilyen színre festve a haja, az ilyesmi engem sosem zavart. Szerettem mindig az extrémebb külsejű nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!