Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találjak meg egy csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjak meg egy csajt Facebookon Badooról? Bővebben lent! 23/F

Figyelt kérdés
Tegnap este össze illettünk egy lánnyal badoon. Azt írta ki a Badoo hogy Ancsa (ez a neve Badoon) csevegni szeretne. Én ráírtam 1 szia üzenetet. Utána másik üzenetbe akartam neki még mást is írni de azt nem engedte az applikáció "Kérlek várd meg Ancsa válaszát a beszélgetés folytatásához" szöveggel. Tehát csak 1 Sziát tudtam neki ráírni. Ő 5 percen belül látta az én Sziámat de válaszra azóta sem méltatott. Próbáltam volna hívni is Badoon. "Ancsa csak akkor hívható, hogyha először csevegsz vele" szöveggel hívni sem engedi. Nekem nagyon bejön a lány képek és a leírása alapján. Ezért elhatároztam, hogy megpróbálom megkeresni Facebookon. Sajnos nem találtam. 1 városban lakunk a lánnyal tehát ezzel is szűkül a keresési kör. Mindenhogy kerestem Facebookon: "Anna Eger" - "Anikó Eger" - "Annamária Eger" - "Andrea Eger" "Andi Eger" és átnéztem rengeteg találatot de sajnos nem bukkantam rá. Most mitevő legyek? A csaj egyébként a Badoo szerint 21 éves.

2020. máj. 20. 10:13
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
60%
A képét töltsd fel a Google képek-be, hátha
2020. máj. 22. 21:13
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
nagy nyomozó vagyok, ha elküldöd a képet talán tudok segíteni
2020. máj. 23. 06:58
 33/38 A kérdező kommentje:
Utolsó! Küldöm privátban!
2020. máj. 23. 09:02
 34/38 A kérdező kommentje:
Hm?
2020. dec. 20. 15:43
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Atyavilag. Meg mindig próbálod megtalálni? 😀
2020. dec. 20. 16:37
 36/38 anonim ***** válasza:

Szerintem azóta felkereste és elrabolta...

Ennyire desperate pasi senkinek nem kéne sztem

Nagyon szánalmas és kétségbeesett amit lemuvelt az emberünk

2020. dec. 21. 05:50
 37/38 anonim ***** válasza:
Én Egerben tanulok és már lehet, hogy beszéltünk is privátban, de amúgy lehet Annabella is. Ha, küldesz nekem róla képet akkor utána nézek.
2020. dec. 21. 21:44
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem akart csevegni, hanem volt egy Match es online volt. A Badoo amugy jo, lehet ismerkedni, de ezt nem szabad komolyan venni. Ami igaz, az a Match es az uzenet. Szoval rairtal es o nem akart megsem reagalni. Talan massal chatelt kozben, talan o is olyan, mint hulye pasik, hogy mindenkit jobbra huz.
2020. dec. 22. 02:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!