Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találjak meg egy csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjak meg egy csajt Facebookon Badooról? Bővebben lent! 23/F

Figyelt kérdés
Tegnap este össze illettünk egy lánnyal badoon. Azt írta ki a Badoo hogy Ancsa (ez a neve Badoon) csevegni szeretne. Én ráírtam 1 szia üzenetet. Utána másik üzenetbe akartam neki még mást is írni de azt nem engedte az applikáció "Kérlek várd meg Ancsa válaszát a beszélgetés folytatásához" szöveggel. Tehát csak 1 Sziát tudtam neki ráírni. Ő 5 percen belül látta az én Sziámat de válaszra azóta sem méltatott. Próbáltam volna hívni is Badoon. "Ancsa csak akkor hívható, hogyha először csevegsz vele" szöveggel hívni sem engedi. Nekem nagyon bejön a lány képek és a leírása alapján. Ezért elhatároztam, hogy megpróbálom megkeresni Facebookon. Sajnos nem találtam. 1 városban lakunk a lánnyal tehát ezzel is szűkül a keresési kör. Mindenhogy kerestem Facebookon: "Anna Eger" - "Anikó Eger" - "Annamária Eger" - "Andrea Eger" "Andi Eger" és átnéztem rengeteg találatot de sajnos nem bukkantam rá. Most mitevő legyek? A csaj egyébként a Badoo szerint 21 éves.

2020. máj. 20. 10:13
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Emberek!!! Hahó!!! Tudom, hogy az csak 1 rendszerüzenet és azt nem ő írta!!! Ennyire sötét nem vagyok!!! Na de hosszú idő óta nála írta ki legelőször akivel össze illettünk.
2020. máj. 20. 10:43
 12/38 anonim ***** válasza:
69%
Nem akar beszélni. Minek akarod zaklatni?
2020. máj. 20. 10:45
 13/38 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
87%
Te frankón őrült vagy :D
2020. máj. 20. 10:56
 14/38 anonim ***** válasza:
79%
Oké, lehet hogy akart veled beszélgetni. De aztán meggondolta magát, mivel nem írt vissza. Ez a halálom, amikor egyértelmű, hogy nem akar veled beszélni, nem érdekled, de azért csak megkesered facebookon. Ki se írom már pl Tinderen sem a keresztnevem, mert egyből megkeres mindenhol a sok hülye, holott ha én akarnék tőle valamit, már nyilván jobbra húztam volna/visszaírtam volna.
2020. máj. 20. 11:03
 15/38 anonim ***** válasza:
75%
Hát vannak bajok :D
2020. máj. 20. 11:14
 16/38 A kérdező kommentje:
Utolsó!!! Miért ki lennél már te, hogy engem hülyézel le? Ment a piros mancs!!!
2020. máj. 20. 11:17
 17/38 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
89%
Mint amikor autópályán jönnek veled szembe, de persze mindenki más a hülye :D
2020. máj. 20. 11:19
 18/38 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki aki segítene keresni? Elküldöm róla a képeket.
2020. máj. 20. 14:47
 19/38 anonim ***** válasza:
81%
Szegény lány képeit kiraknád meg elküldenéd mindenkinek? Jézusom, neked pszichiátrián a helyed.
2020. máj. 20. 15:03
 20/38 A kérdező kommentje:
Beteg... nem mindenkinek!!! És mivel a Badoo-n nyilvánosak a képek. Ezért nem csak én látom őket. Hanem mindenki! Ment a negatív értékelés!!!
2020. máj. 20. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!