Hogy találjak meg valakit a facebookon, akit csak látásból ismerek, nem tudom a nevét és nincs közös ismerősünk?
Figyelt kérdés
2020. máj. 2. 13:26
1/8 anonim válasza:
lehet hogy nem is faszbúkozik , legközelebbi látásból talán beszélhetnél vele
3/8 anonim válasza:
Így, sehogy. Valami tàmpont kell a “nyomozáshoz”. Infók kellenek stb. Semmilyen szóbeli adatod nincs, akkor hogy akarsz rákeresni?
4/8 anonim válasza:
Mi az a dolog, amit ismersz belőle a kinézetén kívül?
Hol láttad őt, vagy mi ez az egész?
🕵️♂️
5/8 anonim válasza:
Ha látásból ismered legközelebb köszönj neki kérdezd meg hogy van merre megy mit fog csinálni na ilyesmi és már kész a beszélgetés kezdete.
6/8 anonim válasza:
Nem így kellene udvarolni, flörtbe kezdeni
Merj lépni!
Ha én erősen introvertált személyként meg tudom ezt tenni, neked is menni fog.
Mindegy hogy fotózásra kérek fel random nagyon szimpatikus karaktert, de volt hogy meghívtam beszélgetni egy szimpatikus faszit.
Nos ő mai napig legjobb barátom és lakótársam.
Miért nem jöttünk össze?
Mert meleg >0<
Sokszor egymást használjuk alibinek, ha udvarlókat akarunk lerázni xD
Ne legyél nyomi máskor!
7/8 anonim válasza:
Esetleg tudod, hogy merre dolgozik, vagy sulizik? Mert úgy tudsz facén keresgélni
8/8 anonim válasza:
Lépj be a Pesten Láttalak csoportba és írd ki, hogy néz ki, mikor és hol láttad, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!