Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találjak meg egy csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjak meg egy csajt Facebookon Badooról? Bővebben lent! 23/F

Figyelt kérdés
Tegnap este össze illettünk egy lánnyal badoon. Azt írta ki a Badoo hogy Ancsa (ez a neve Badoon) csevegni szeretne. Én ráírtam 1 szia üzenetet. Utána másik üzenetbe akartam neki még mást is írni de azt nem engedte az applikáció "Kérlek várd meg Ancsa válaszát a beszélgetés folytatásához" szöveggel. Tehát csak 1 Sziát tudtam neki ráírni. Ő 5 percen belül látta az én Sziámat de válaszra azóta sem méltatott. Próbáltam volna hívni is Badoon. "Ancsa csak akkor hívható, hogyha először csevegsz vele" szöveggel hívni sem engedi. Nekem nagyon bejön a lány képek és a leírása alapján. Ezért elhatároztam, hogy megpróbálom megkeresni Facebookon. Sajnos nem találtam. 1 városban lakunk a lánnyal tehát ezzel is szűkül a keresési kör. Mindenhogy kerestem Facebookon: "Anna Eger" - "Anikó Eger" - "Annamária Eger" - "Andrea Eger" "Andi Eger" és átnéztem rengeteg találatot de sajnos nem bukkantam rá. Most mitevő legyek? A csaj egyébként a Badoo szerint 21 éves.

2020. máj. 20. 10:13
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
85%
Lepj be fbos csoportokba pl.elado cuccok eger es ott keresd nev alapjan. Anitat is becezik igy
2020. máj. 20. 15:15
 22/38 A kérdező kommentje:
Eléggé sok Egri csoportba vagyok. Na ezaz Anita is. Meg Anasztázia is. Tehát sajnos semmi kiindulási alapom nincs. Legalább 10 féle keresztneve is lehet.
2020. máj. 20. 15:29
 23/38 anonim ***** válasza:
93%
Ird be a googleba Ancsi21 Eger Badoo es csak Eger kornyekieket ad ki.
2020. máj. 20. 15:57
 24/38 anonim ***** válasza:
20%
Amugy, meg mit kell bantani azert mert tetszik neki valaki es megakarja talalni? Mindenben a rosszat latjatok meg
2020. máj. 20. 15:59
 25/38 anonim ***** válasza:
91%
Küldd el a képet, nagyon sok egri lányt ismerek
2020. máj. 20. 16:05
 26/38 A kérdező kommentje:
Utolsó! Privátban küldöm!
2020. máj. 20. 16:31
 27/38 anonim ***** válasza:
75%

Ancsa nem szeretett volna csevegni.

Van, hogy latogatta az adatlapod.

Lajkolt.

Jobbra hajtott, es ha te is, Match van.

Jo am ingyen is a Badoo, de ez egy fogas csak. O online volt, es a Badoo kavart ezen. Ancsa nem akar semmit. Nekem is feljonnek pasik, nem nezem meg. Ezek marketingfogasok.

2020. máj. 22. 14:52
 28/38 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy NEM Ancsa, hanem Ancsi. És akarhat valamit meet 1 városba lakunk és a Badoo jelzett hogy Ancsi csevegni szeretne velem. Tudom, hogy ezt nem ő gépelte be!!! De akkor is valamiért jelzett a Badoo
2020. máj. 22. 17:32
 29/38 anonim ***** válasza:
75%

Tudom, jön a piros mancs, de sebaj:

1. ancsi21 Eger lehet ám Józsi bá', Aranyág öregek otthona is.

2. Egy ilyen kezdésre szerintem kb senki nem válaszol

3. Hiába hiszed, hogy a társkereső azért van, hogy bá ér ki is társat találjon. Gondolom egy emelt díjas sms-sel tovább tudsz lépni.

2020. máj. 22. 20:04
 30/38 A kérdező kommentje:
Már megvan a neve. Anasztázia. De így sem találom fbn. Város és keresztneve megvan.
2020. máj. 22. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!