Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, miért külditek el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért külditek el az anyjába a lányokat, akik nem írnak vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés

Miért lenne kötelessége válaszolniuk bárkinek is? Nem kötelesek írni és meg is van rá az okuk. Főleg az, hogy nem akarnak ismerkedni számukra unszimpatikus és/vagy csúnya emberrel. De van, hogy mondjuk 2 napig be se lép, mert sok a dolga, vagy épp annyira nem érdekli a dolog, esetleg történt valami tragédia és azért. De ha egyszerűen csak annyi is van, hogy nem akar veletek ismerkedni, akkor miért nem hagyjátok békén, miért nem írtok rá a többi lányra? Annyi nő van társkeresőn... De nem, ti inkább elkülditek a retkes k. anyjába, a prostituált szó összes szinonímáját használjátok rá, leb. asszátok, hogy mégis mit képzel magáról, hogy nem ír. Ráadásul általában 1 nap se telik el a ti ráírásotok és a ti lecse szésetek között...

Persze tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek inge, az válaszolja meg a kérdést. És az nem válasz, hogy "bunkó ribi, vissza kéne írnia még akkor is, ha nem akar semmit". Nem, nem bunkó, kéretlen üzenetekre nem kell egyszerűen válaszolni. Ha meg megírja, hogy bocs, de csúnya vagy, nem kellesz, akkor meg fel vagytok háborodva...

2020. máj. 19. 18:05
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
52%
#50: Lásd a 44, 45-ös válaszokat. Mi a kedves hölgyike reakciója? A hiszti, mert nem neki van igaza. Holott minden egyszerű ember eldönti pillanatok alatt, hogy bejön-e neki a másik, vagy nem. Szóval a nők is csak úgy működnek, hogy az első benyomás alapján ítélnek, akár elismerik ezt, akár nem. Annak pedig nem is lenne értelme, hogy egy számomra nem tetsző embert talonba tegyek, hogy "ha megismerem, akkor biztosan megszépül".
2020. máj. 22. 11:44
 52/59 A kérdező kommentje:

Jaj istenem milyen kommentek vannak itt... Komolyan ilyenek a mai férfiak? (Lehet a korábbiak is ilyenek voltak, akkor még nem éltem)

Nem az a lényeg, hogy egy nőnek legyen igaza. De ebben az esetben igenis hadd akadjak már ki, meg a többi nő társam, hogy anyázik, szemétkedik, vagy egyáltalán csak megszabja, hogy neki válaszolnom kell. Kik vagytok ti, hogy eldöntsétek, én kinek írjak vissza? Persze, írjon nyugodtan rám a csúnya, aki úgy kezdi, hogy "szép a mosolyod, anyukádtól örökölted?" (true story), de még ha ki is akad, hogy nem kap pár órán belül választ, akkor beszélje ki a barátaival, hogy milyenek a nők, de ne velem szemétkedjen. Nem, egyáltalán nem jogos, egy kicsit sem. Oké, az egyik válaszolónak csak 10 srác mondta, hogy illene válaszolni, de nekem igenis ennél sokkal de sokkal több, évek alatt gyűlt össze ennyi és ezért töröltem magam, élőben kevesebben kezdeményeznek de azok legalább minőségiek.

Durva, hogy gyakorin mindig a nő a hibás, szegény pasikákat kell sajnálni, hogy nem kaptak választ, basszus, legyetek már FÉRFIAK és fogjátok fel a vereséget, különben is, miért csak egy lányon töltitek ezt ki, miért nem írjátok meg akkor már az összesnek, hogy rohadjanak meg ott ahol vannak? Mondjuk eleve szerintem nem szabad egy nővel így beszélni. Ha valaki nem ír vissza, miért nem írtok rá másra? Miért figyelitek, hogy 1 adott lány mikor ír vissza? Ennyire nincs matchetek, ha Tinderről van szó? Akkor ideje változtatni és nem a női nemet szidni.

Borzalmasak vagytok, én a kérdést ki is törlöm a Saját kérdések közül, hogy ne is lássam a választ, mert csak még jobban csalódok a megkeseredett nyomorékokban, akik itt meg társkeresőn élik ki magukat, bezzeg élőben meg se mernek szólítani egy lányt, nemhogy anyázni neki, amiért nem sz.opta le, amiért tartotta neki az ajtót...

2020. máj. 22. 18:55
 53/59 anonim ***** válasza:
67%
Mivel a kérdező bedurcizott és már nem fogja látni ezt a választ, a többieknek mondom, jeleleg is tart a vizsgálat. Hogy valóban elküldenek-e az anyámba, ha nem válaszolok napokig. Eddig nem volt ilyen. Sőt, az egyik, akinek kicsit kétértelmű választ adtam, azt írta, hogy ne fáradjak, abból is ért, ha csak simán nem válaszolok.
2020. máj. 22. 19:00
 54/59 anonim ***** válasza:
100%
#53: A kérdező szerint teljesen normális dolog pl. úgy elutasítani valakit, hogy "csúnya vagy", aztán meg csodálkozik, hogy ezen felháborodnak. Akkor szerinted a kérdezőbe mennyi értelmi és érzelmi intelligencia szorulhatott? Gondolom, fordított esetben ő nagyon örülne, ha valaki úgy pattintaná le, hogy "csúnya vagy", "hájas vagy" stb. Ha egy nőnek ennyire nehezére esik udvariasnak és intelligensnek lenni, azért nem kár, és az ilyen soha nem is lesz képes felfogni, hogy miért örülne legalább egy egymondatos, normális elutasító válasznak az a férfi, aki időt és energiát pakolt bele egy egyedi, frappáns, normális hangvételű üzenet megírásába.
2020. máj. 22. 19:56
 55/59 anonim ***** válasza:
78%
#53 mondjuk a személyre szabott egyedi üzenet is ritka mint a fehér holló.
2020. máj. 22. 20:40
 56/59 anonim ***** válasza:
100%

5 napja vagyok fent, 60 férfitól kaptam levelet, amiből 55-nek nem válaszoltam, és még senki nem küldött el anyámba. Nyilvan pont azok küldtek volna el, akiknek válaszoltam, de az is csak 10 %.

Kérdező, azt tanácsolom, hogy azoktól kérdezd meg akik elküldtek téged anyádba, mert ezt az oldalt mesehősök nem látogatják.

2020. máj. 25. 21:45
 57/59 anonim ***** válasza:
100%
Na, most valaki engem is elküldött. 1 a kb. 60-ból.
2020. máj. 30. 17:10
 58/59 anonim ***** válasza:
42%

"Egyébként meg nyilván vannak kivételek, pl. levélkorlát. De ha valakit ez zavar, regisztráljon olyan oldalra, amin nincs levélkorlát. Ennyike."

Már bocs, de oda regisztrálok, ahol sok férfi van, és ha az épp levélkorlátos oldal, akkor a korlátozott számú levelemet a nekem szimpatikusakra fogom elhasználni. Ha a hatvanéves tatának fáj, hogy a huszonéves csaj a levélkorlát miatt nem ír vissza, hogy "bocs, de maga túl idős hozzám", akkor regisztráljon ő olyan helyre, ahol nincs levélkorlát.

2020. máj. 30. 17:38
 59/59 anonim ***** válasza:
100%
#58 azt már nagyon rég írtam mára kiderült, hogy a kérdésben felvátolt jelenség el van túlozva, gyakorlatilag elenyésző, a célja mindössze a provokáció, hangulatkeltés, és igen, oda regisztrálsz ahová csak akarsz, mindenki tojik rá.
2020. máj. 30. 17:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!