Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért külditek el az anyjába a lányokat, akik nem írnak vissza társkeresőn?
Miért lenne kötelessége válaszolniuk bárkinek is? Nem kötelesek írni és meg is van rá az okuk. Főleg az, hogy nem akarnak ismerkedni számukra unszimpatikus és/vagy csúnya emberrel. De van, hogy mondjuk 2 napig be se lép, mert sok a dolga, vagy épp annyira nem érdekli a dolog, esetleg történt valami tragédia és azért. De ha egyszerűen csak annyi is van, hogy nem akar veletek ismerkedni, akkor miért nem hagyjátok békén, miért nem írtok rá a többi lányra? Annyi nő van társkeresőn... De nem, ti inkább elkülditek a retkes k. anyjába, a prostituált szó összes szinonímáját használjátok rá, leb. asszátok, hogy mégis mit képzel magáról, hogy nem ír. Ráadásul általában 1 nap se telik el a ti ráírásotok és a ti lecse szésetek között...
Persze tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek inge, az válaszolja meg a kérdést. És az nem válasz, hogy "bunkó ribi, vissza kéne írnia még akkor is, ha nem akar semmit". Nem, nem bunkó, kéretlen üzenetekre nem kell egyszerűen válaszolni. Ha meg megírja, hogy bocs, de csúnya vagy, nem kellesz, akkor meg fel vagytok háborodva...
#30: Egyébként ezt én se értem. Időt és energiát öltesz abba, hogy craftolj egy jó, kreatív szöveget, mégse kapsz legalább annyit, hogy "bocs, de mégse". Ez a még jobbik eset, de amikor napok óta beszélgettek az már sokkal rosszabbul esik, ha ilyen módon leráz, ghostingol.
Közben a nők elvárják a kreatív, érdekes szövegeket, de így minek? Ugyanazt kapod, mintha egy "szia mizut" írtál volna.
#34 találka.hu-n lehetett látni hogy kinek hány olvasott és hány olvasatlan levele van volt egy csaj, 1200 levéllel, amiből kb 600 volt olvasatlan, de emellett ő is írt több száz levelet. Mondjuk ilyenkor már bennem is felmerül a kérdés, hogy minek ír bárki olyannak, akinek 600 olvasatlan levele van.
Na de a lényeg. A néha napi 40-50 érdeklődőből hány olyan volt aki nem anyázott, miután nem válaszoltál neki? :)
Szerencsére annyira sokan nincsenek, inkább csak feltűnő milyen gyökerek páran. Nekem is voltak ilyen esetek. Mikor ebéd szünetben felnéztem reggel 7-12 közt a bókoktól eljutott az anyázásig.
Volt akivel tök jól elbeszélgettünk, mondtam neki, hogy bulizni megyek jelezve, hogy nem túl sűrűn leszek fent a nap további részében. Kérdőjeleket rakott, a nevem írta, megismételte a kérdést, ha nem neki tetsző időintervallumon belül válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!