Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, miért külditek el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért külditek el az anyjába a lányokat, akik nem írnak vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés

Miért lenne kötelessége válaszolniuk bárkinek is? Nem kötelesek írni és meg is van rá az okuk. Főleg az, hogy nem akarnak ismerkedni számukra unszimpatikus és/vagy csúnya emberrel. De van, hogy mondjuk 2 napig be se lép, mert sok a dolga, vagy épp annyira nem érdekli a dolog, esetleg történt valami tragédia és azért. De ha egyszerűen csak annyi is van, hogy nem akar veletek ismerkedni, akkor miért nem hagyjátok békén, miért nem írtok rá a többi lányra? Annyi nő van társkeresőn... De nem, ti inkább elkülditek a retkes k. anyjába, a prostituált szó összes szinonímáját használjátok rá, leb. asszátok, hogy mégis mit képzel magáról, hogy nem ír. Ráadásul általában 1 nap se telik el a ti ráírásotok és a ti lecse szésetek között...

Persze tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek inge, az válaszolja meg a kérdést. És az nem válasz, hogy "bunkó ribi, vissza kéne írnia még akkor is, ha nem akar semmit". Nem, nem bunkó, kéretlen üzenetekre nem kell egyszerűen válaszolni. Ha meg megírja, hogy bocs, de csúnya vagy, nem kellesz, akkor meg fel vagytok háborodva...

2020. máj. 19. 18:05
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
#40 haha, ezt a nővérem szokta csinálni vele. :D
2020. máj. 20. 09:20
 42/59 anonim ***** válasza:
86%
#34: Nehogy megpróbáld már elhitetni velem, hogy napi 40-50 ember írt neked kisregényeket, vagy minimum olyat, amire érdemben lehet reagálni. Egyébként érdekes, mert ha nem egy fotót és egy esszét utasítanak el a nők, akkor mégis hogyan válogatnak, hogyan döntik el, hogy kivel folytassák tovább? Ha te is meglátsz pl. az utcán valakit, akkor te is kb. csak a megjelenése alapján döntöd el, hogy szimpatikus-e az illető. Vagy tévednék? A neten is ez van, nem szimpatikus valaki a fotói alapján, lapozzunk. Vagy te egy számodra "csúnya" férfi esetében is habozol, hogy hogyan tovább? Ugye, hogy nem, pedig valószínűleg csak néhány másodperc alatt, néhány kép alapján döntöttél. Most önmagadnak és a józan észnek is ellentmondva próbálod bemagyarázni nekünk, hogy az emberek nem úgy működnek (főleg egy társkeresőn), hogy pár másodperc alatt eldöntik a másikról, akarják-e a folytatást, vagy nem.
2020. máj. 20. 09:44
 43/59 anonim ***** válasza:
81%

"Ja, csak azt nem veszitek figyelembe, hogy nem egy-két embernek kéne válaszolnunk, hanem azért jóval többnek."

Ez igaz, de arra ott a Ctrl+C és Ctrl+V :D

2020. máj. 20. 13:06
 44/59 anonim ***** válasza:
0%
42 Aha, a személyiséged ez alapján borzalmas, tudálékos, agresszív, ne csodálkozz hogy senki nem ír neked, megérdemled! Igen, tévedsz, rengeteg dologban TÉVEDSZ! Nem vagy tévedhetetlen szállj le a magas lóról, mert rettenetes a stílusod!
2020. máj. 20. 18:44
 45/59 anonim ***** válasza:
42%
Mit akarsz te, mit képzelsz magadról? Mi van bazzeg pszichológus vagy, bölcs, vagy mi a tököm, hogy eldöntöd én hogyan működök, nem érdekel hogy te mit hogy döntesz el, leírom hogy én nem úgy, és erre megkérdőjelezed amit én a saját működésemről, tapasztalataimról írok! Azt is meg akarod mondani a másik ember mikor hogyan vesz levegőt? Fúúúúúúj ilyen embert.
2020. máj. 20. 18:48
 46/59 anonim ***** válasza:
33%

#45 ne feledjük el, a kérdés még mindig arról szól, hogy miért küldik el az anyjukba a férfiak azokat a nőket, akik nem válaszolnak. A válasz egyébként rettenetesen egyszerű, mivel nem válaszonak. Ha válaszolnának, akkor a férfiak nem küldenék el a nőket az anyjukba, amiért nem válaszolnak. Ennyi. A többi már mind felesleges körítés, egy másik kérdés témája. Majd ha a nők válaszolnak a levelekre, akkor a férfiak nem fogják őket elküldeni az anyjukba azért, amiért nem válaszolnak. Kb ennyi. Nem tudom hogy mi olyan nehéz ebben.

Egyébként meg nyilván vannak kivételek, pl. levélkorlát. De ha valakit ez zavar, regisztráljon olyan oldalra, amin nincs levélkorlát. Ennyike. Nyilván a férfiak is hibásak, pl nem szőnyegbombázással kéne vadászni. (Azt gondolom sejtitek, hogy tinderen a férfiak nagyjából mindenkit jobbra húznak. Sokkal kevesebb a befektetett energia. ;)

2020. máj. 20. 19:35
 47/59 anonim ***** válasza:
90%
#44: Egy korábbi kommentemben leírtam, hogy nem szoktam társkeresőzni, így kivételesen igazad van abban, hogy senki nem ír nekem, mivel nem vagyok fenn sehol. Amúgy azt gondolsz rólam, amit akarsz, kit érdekel egy arctalan-névtelen ember véleménye? Ha tévedek, oké, nyilván benne van a pakliban, viszont te vagy az, aki itt hisztizik, személyeskedik és TÁMAD, mert az a legjobb védekezés. Ha cáfolni akarod bármelyik korábban leírt állításomat, állok elébe, de szerintem eleve mindenki külső alapján dönti el, hogy mennyit foglalkozik a másikkal, társkeresőn pedig eleve a kép és a szöveg dönt arról, hogy hogyan tovább, semmi más. Ez pedig mindössze néhány másodperc, max. 1 perc. Ha ezt tagadod, akkor meg akarsz hazudtolni mindenkit, még a józan észt is.
2020. máj. 20. 19:44
 48/59 anonim ***** válasza:
100%
#45: Bocs, de nem hiszem el, hogy a számodra "csúnya" emberek adatlapját is töviről hegyire végigböngészed, vagy aki a farkáról küld neked képet indításként, azt az illetőt nem zárod ki azonnal az életedből, hátha jó lesz még valamire. Nem hiszem el, hogy lenne olyan ember, aki egy társkeresőn lát egy képet, és az illetőt "csúnyának" találva még órákkal vagy napokkal később is azon hezitálna, hogy adjon-e esélyt a további ismerkedésre. De ha te valóban így csinálod, lelked rajta, szerintem az emberek rendszerint úgy működnek, hogy ha kapásból nem tetszik meg az illető képe, vagy a semmitmondó "Szia, mizu?" szöveggel indít az illető, akkor kapásból ignorálják őt. Elképzelem, hogy valaki nem tetszik neked a képei alapján, erre te elolvasod a bemutatkozását (ha van), és elkezdesz filózni, hogy "na igen, végül is esetleg adhatok neki egy esélyt, miért ne ismerném meg, hiszen igaz, hogy a legkevésbé sem vonzó a számomra, de azért vannak üres óráim, hátha beszélgetéseink során megszépül".
2020. máj. 20. 19:54
 49/59 anonim ***** válasza:
100%
Ti melyik társkeresőn próbálkoztatok? Most a tréfa kedvéért regisztáltam egyen, eddig 30-an írtak, és elég szellősen válaszolgatok, eddig 5-nek írtam vissza de a többiek közül sem anyázott senki. Teljesen normálisak egyébként a levelek. Van pár gyenge eresztés, de nem túl kirívó. Inkább azt figyeltem meg, hogy nagyon sok jóval idősebb ír.
2020. máj. 22. 09:21
 50/59 anonim ***** válasza:
77%

Én amikor kamu női profillal felmentem Tinderre kb. 100 matchből 10 sértődött meg, hogy nem írtam vissza, de azok se anyáztak, csak tettek valami csipkelődő cinikus megjegyzést.

Gondolom ennél a kérdésnél már megint az van, hogy mindig a nőnek kell igaza legyen és amúgy is mit képzelünk magunkról, hogy elvárjuk a választ. Közben nem így van, csak ferdítetek már megint és szerintetek 10 helyett 99 kezdett el anyázni a 100-ból.

2020. máj. 22. 11:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!