Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, miért külditek el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért külditek el az anyjába a lányokat, akik nem írnak vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés

Miért lenne kötelessége válaszolniuk bárkinek is? Nem kötelesek írni és meg is van rá az okuk. Főleg az, hogy nem akarnak ismerkedni számukra unszimpatikus és/vagy csúnya emberrel. De van, hogy mondjuk 2 napig be se lép, mert sok a dolga, vagy épp annyira nem érdekli a dolog, esetleg történt valami tragédia és azért. De ha egyszerűen csak annyi is van, hogy nem akar veletek ismerkedni, akkor miért nem hagyjátok békén, miért nem írtok rá a többi lányra? Annyi nő van társkeresőn... De nem, ti inkább elkülditek a retkes k. anyjába, a prostituált szó összes szinonímáját használjátok rá, leb. asszátok, hogy mégis mit képzel magáról, hogy nem ír. Ráadásul általában 1 nap se telik el a ti ráírásotok és a ti lecse szésetek között...

Persze tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek inge, az válaszolja meg a kérdést. És az nem válasz, hogy "bunkó ribi, vissza kéne írnia még akkor is, ha nem akar semmit". Nem, nem bunkó, kéretlen üzenetekre nem kell egyszerűen válaszolni. Ha meg megírja, hogy bocs, de csúnya vagy, nem kellesz, akkor meg fel vagytok háborodva...

2020. máj. 19. 18:05
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
31%

20: Ők nem itt fognak erről filózni, nincsenek azon a szinten.

Még ebben az is benne van, hogy ő akart lekoptatni, csak rád kente.:)

(Ez simán lehet a köztetek levő szellemi különbség miatt is, amire berágott.)

2020. máj. 19. 20:58
 22/59 anonim ***** válasza:
41%

9

Szentté ne avassunk már...Mi a normális hangnem, ez a borzalmasan taszító rosszalló hozzáállás a női nem felé? Ez minden csak nem tiszteletteljes, ahogy kioktatsz másokat és meg se hallod azt hogy mire mi okuk lehet. Ez tesz igazából alkalmatlanná a kapcsolatra. Ez a kioktatás, rendreutasítás, basszus mint egy 60 éves bkv ellenőr.

2020. máj. 19. 21:15
 23/59 anonim ***** válasza:
60%

#20: Értem. Bár érdekes, hogy mindenki ugyanazt a kezelést kapja a nőktől, legyen értelmesebb, aki itt filozofál, hogy vajon mi lehet a baj, aki hosszan és kreatívan írt. Vagy legyen "szia mizus" szerencsétlen.

Teljesen mindegy, úgyis kapod a ghostingot.

2020. máj. 19. 21:21
 24/59 anonim ***** válasza:
39%
#22: Nézd, maga a kérdező írta le, hogy nem akar ismerkedni csúnya/unszimpatikus emberrel. Na de vajon gondolatolvasó valaki, hogy tudja, a másik milyennek fogja őt találni? Nem. Akkor honnan tudhatja, hogy kezdeményezhet-e a kérdezőnél? Sehonnan. Másrészt ha a kérdezőnek vannak elvárásai, akkor nekem is lehet olyan, hogy egy normális hangvételű üzenetre szeretnék ugyanilyen választ kapni, még ha csak egy mondatban is. Vagy amikor a kérdező azt írja, hogy senki ne sértődjön meg, ha megírja neki, hogy "csúnya vagy"... Szerintem senki nem vesz örömmel ilyet, az főleg nem, aki mondjuk normálisan közeledett az illetőhöz. Nem hinném, hogy egy értelmileg és érzelmileg intelligens embernek olyan nehezére esne ezt finomabban is megfogalmazni. Amúgy meg röhejes, hogy máris a párkapcsolati képességeimre vonatkozó következtetéseket vonsz le egy hozzászólásom alapján. Bezzeg te ítélkezhetsz, ugye? :)
2020. máj. 19. 21:33
 25/59 A kérdező kommentje:
Rám írhat bárki, nem kell tudnia, hogy nem fog bejönni. De az már gáz, ha ezen a megváltoztathatatlan tényen kiakad és anyázik.
2020. máj. 19. 21:36
 26/59 anonim ***** válasza:
18%
Mert mikor párt kerestem régebben, sok ember kezdett taszítani csak és kizárólag a roszalló hangnemük miatt, akár személyesen, akár neten. Pedig éreztem hogy sokszor nem nekem szólt, hanem az előzőeknek, de én nem akartam hogy velem valaki tanárbácsit játsszon. Felnőtt emberek vagyunk, ha a nők leírják a szempontjaikat, pl hogy nincs kapacitásuk ennyi válaszra, akkor ezt ILLENE legalább végiggondolni:) Na most én is direkt így írtam ilyen nagyzolósan hogy ILLENE. De igazából ez csak beleérző képesség kérdése. Szánj rá 5 percet, próbáld lefuttatni magadban mennyi ideig tart válaszolgatni miközben mindennel lemaradsz és még nem is ettél pl. De az a gond hogy ennek külön kérés nélkül kellene automatikusan működnie, hogy belegondolsz ebbe.
2020. máj. 19. 21:47
 27/59 anonim ***** válasza:
90%
25 de milyen tényen? Honnan tudhatná hogy nem jön be neked, ha te nem válaszolsz neki? Az anyázás tényleg gáz, de lássuk be hogy ez az anyázás a te leszarós hozzáállasodnak az eredménye, és még te vagy it kiakadva, hogy micsoda dolog hogy anyáznak azután hogy te konkrétan szartál rájuk. Ha akkor képes voltál szarni rájuk, akkor most mi ez a nagy érdeklődés? Most miért nem vagy képes túllépni ezen?
2020. máj. 19. 21:52
 28/59 anonim ***** válasza:
100%
#27 Hát igen, mikor emberszámba se vesznek (ki tudja már hanyadjára) és végül betelik a pohár és kifakadsz, akkor még neki áll feljebb.
2020. máj. 19. 21:56
 29/59 anonim ***** válasza:
78%
27-es nagyon okos ember :) Most megfogtál minket, ez jó :) Végülis van benne valami :)
2020. máj. 19. 21:59
 30/59 anonim ***** válasza:
78%
#26: Oké. De ha az "udvarlók" nagy része eleve kiesik a rostán, akkor már csak kevés embernek kellene válaszolni. Gondolom, marad napi 2-3 ember, aki normálisan írt, és akinek egy mondatban meg lehet írni, hogy "ne haragudj, de ezért és ezért nem vagy szimpatikus a számomra, de köszönöm, hogy időt fordítottál rám". 10-15 perc olyan nagy lemaradást okoz? Legfeljebb kevesebb idő jut mondjuk tévénézésre. Egyébként az rendben van, hogy egy nőnek vannak ilyen irányú igényei, de akkor az enyémekkel mi lesz? Ki fogja értékelni azt, hogy összeszedtem a gondolataimat, írtam egy tisztességes hangvételű, egyedi levelet? Szerinted ezzel senkinek sem megy el az ideje és az energiája? Ja, persze, akarjak mindent, de lehetőleg egyik tevékenységemből se kelljen áldoznom a másik rovására. És persze olyan választ sem szívesen kapnék, hogy "ronda vagy, nem kellesz". Ha már valakinek egy ilyen válasz megírására futja az idejéből, akkor arra is futhatja, hogy egy normális érdeklődő számára normális választ fabrikáljon, tisztességes hangvételben. Csak egy mondat, de az csodákra lehet képes, és nem tart pár percnél tovább.
2020. máj. 19. 22:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!