Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha chatelés közben a lány nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha chatelés közben a lány nem érdeklődő, csak válaszol, akkor mindenképpen esélytelen a randi?

Figyelt kérdés

Igyekszem kifejtős kérdéseket kérdezni. Ezekre mondhatni, h válaszol is, de sosem kérdez vissza. Nem viszi előre a beszélgetést. Azt nem mondanám, h egy kérdezz felelek az egész, de ez csak nekem köszönhető. Ő kifejezetten passzív. Pedig mikor személyesen beszélgettünk, akkor érdeklődnek tűnt.

Ilyenkor felesleges erőltetni, vagy próbálkozzak még?

2020. máj. 18. 11:06
A kérdező szavazást indított:
Próbálkozzak további chateléssel
Egyértelműen nem érdeklem, ne erőltessem
Hívjam randira minél hamarabb
37 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:
Akik arra szavaztak, h hívjam randira... Miért gondolják azt, h ez a jó, ha a csaj nem érdeklődik felőlem? Ha nincs meg a kölcsönösség, akkor mennyi értelme és esélye van egy randinak?
2020. máj. 18. 11:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudod minek nincs értelme? A chatelésnek meg a napokig tartó pötyögésnek, ha előtte nem volt személyes találkozó. Hívd el minél hamarabb és akkor szépen kiderül minden.
2020. máj. 18. 11:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk igazad van. De ha kérdezel és válaazol. Lehet nem tud mit visszakérdezni? Egyszerűen leblokkol az agya?! Azért jelöltem be,hogy hívd randira,mert szerintem szemtől-szembe le tudod vonni a következtetést és meglátod,hogy mennyire érdekled.
2020. máj. 18. 11:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerk: ha meg személyes találkozó volt, de nem randi, akkor a chat pláne csak arra való, hogy leegyeztessétek a következő találkozót.
2020. máj. 18. 11:16
 5/10 A kérdező kommentje:

4#

Beszélgettünk már párszor személyesen. Emiatt is jelöltem be, élőben szimpatikus volt. Így gondoltam bepróbálkozom. Élőben érdeklődő volt, bár lehet hogy csak illedelmes volt, h visszakérdezett. Viszont akkor itt is megtehetné, mert így elég lelombozó

2020. máj. 18. 11:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen általában azt mondják hogy ha ő nem érdeklődik akkor kuka. DE!

nyilván én is csak magamból tudok lányként kiindulni, de azt kell mondjam, hogy ha valaki csak úgy rám ír, akit nem ismerek személyesen, vagy személyesen sosem beszéltünk, egyszerűen interneten nem tudok úgy ráhangolódni. Mivel nem ismerem, nem tud belőlem olyan szintű érdeklődést kiváltani. Egyszerűen nekem személytelen. Nem tudok érzelmeket, kötődést, érdeklődést kialakítani online. Nem is igazán vagyok jó az online beszélgetésben, személyesen sokkal könnyebb nekem.

Ha valaki olyan írna rám akit már ismerek valamennyire az más, mert ott már megvan az alap ismeretség, jobban jönnek a témák és az érdeklődés is.

Szóval ezzel csak azt akarom mondani ,hogy sok olyan lányt ismerek 8magamat is) akiknek 0 személyes kontakttal, az internetes beszélgetés kb semmit nem ér, még ha adonisz vagy sem mert nem tudok úgy kötődni és úgy érdeklődni sem. Személyesen sokkal több mindent le lehet vonni egy emberből. Én elhívnám randira, ha belemegy ott jobban tudsz tájékozódni.

Ha nem akkor meg egyértelműen nem érdekled annyira.

2020. máj. 18. 11:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el randira. Randin kérdezd meg tőle, hogy szimpatikus vagy-e neki, mert úgy érzed, hogy te sokkal érdeklődőbb vagy nála, amikor chateltek.
2020. máj. 18. 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy neten másokkal is beszélget közben, vagy jobban elterelődik a figyelme, vagy nem szeret chatelni, inkább élőben szeret beszélgetni. Találkozzatok, ott látni fogod, hogy hogyan viselkedik, és akár el is mondhatod neki, hogy te az egyszerű beszélgetésnél/barátkozásnál többet szeretnél tőle.
2020. máj. 18. 11:44
 9/10 anonim ***** válasza:
16%
Van aki csak ennyire képes. Sajnos nem mindenki lángelme, ha kommunikációról van szó. Nekem személy szerint teljesen kizáró ok, ha egyedül én viszem a beszélgetést előre... Ha már az ismerkedés fázisban sem tudunk beszélgetni, akkor teljesen esélytelen.
2020. máj. 18. 12:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Valaki már szúrja..

Téged meg eltett talomba barátzónába

2020. máj. 31. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!