Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha chatelés közben a lány nem érdeklődő, csak válaszol, akkor mindenképpen esélytelen a randi?
Igyekszem kifejtős kérdéseket kérdezni. Ezekre mondhatni, h válaszol is, de sosem kérdez vissza. Nem viszi előre a beszélgetést. Azt nem mondanám, h egy kérdezz felelek az egész, de ez csak nekem köszönhető. Ő kifejezetten passzív. Pedig mikor személyesen beszélgettünk, akkor érdeklődnek tűnt.
Ilyenkor felesleges erőltetni, vagy próbálkozzak még?
4#
Beszélgettünk már párszor személyesen. Emiatt is jelöltem be, élőben szimpatikus volt. Így gondoltam bepróbálkozom. Élőben érdeklődő volt, bár lehet hogy csak illedelmes volt, h visszakérdezett. Viszont akkor itt is megtehetné, mert így elég lelombozó
Igen általában azt mondják hogy ha ő nem érdeklődik akkor kuka. DE!
nyilván én is csak magamból tudok lányként kiindulni, de azt kell mondjam, hogy ha valaki csak úgy rám ír, akit nem ismerek személyesen, vagy személyesen sosem beszéltünk, egyszerűen interneten nem tudok úgy ráhangolódni. Mivel nem ismerem, nem tud belőlem olyan szintű érdeklődést kiváltani. Egyszerűen nekem személytelen. Nem tudok érzelmeket, kötődést, érdeklődést kialakítani online. Nem is igazán vagyok jó az online beszélgetésben, személyesen sokkal könnyebb nekem.
Ha valaki olyan írna rám akit már ismerek valamennyire az más, mert ott már megvan az alap ismeretség, jobban jönnek a témák és az érdeklődés is.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani ,hogy sok olyan lányt ismerek 8magamat is) akiknek 0 személyes kontakttal, az internetes beszélgetés kb semmit nem ér, még ha adonisz vagy sem mert nem tudok úgy kötődni és úgy érdeklődni sem. Személyesen sokkal több mindent le lehet vonni egy emberből. Én elhívnám randira, ha belemegy ott jobban tudsz tájékozódni.
Ha nem akkor meg egyértelműen nem érdekled annyira.
Valaki már szúrja..
Téged meg eltett talomba barátzónába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!