Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem, ha megnéznek a férfiak, többször is úgy lázam hogy bejövök x illetőnek mégsem kezdeményezett senki?
Tudom, tudom 21. század nő is kezdeményezhet (egyébként kezdeményeztem már). Nem mondom hogy ultraszexi amazon vagyok akit mindenki akar, de nem vagyok csúnya, viszonylag sokszor megnéznek pl utcán is. Nyilván nem gondolom hogy egy vadidegen majd csak úgy odajön és leszólít, elég ritka, meg magas az elutasítási faktor, nem ezt "várom".
De többször is előfordult hogy volt valaki akin úgy láttam a testbeszédéből, viselkedéséből hogy tetszem neki, lett volna alkalma kezdeményezni, volt ako flörtölt is, én is sok esetben szerintem kimutattam a másik felé hogy vevő lennék a dologra még sem lépett semmit.
Na most erre szokták mondani hogy tetszik de annyira nem, hogy lépjen, nem rossz de annyira mégsem.
Mi lehet az ami miatt nem? Nem vagyok buta, nyitott vagyok, jól kijövök az emberekkel, sokat mosolygok (nyilván társaságban többet), stb.
Mi miatt lehet az hogy nem mozdul tovább a dolog?
hogyne.
ha meg a következő héten odamenne hozzád 3 fickó, akkor jönnél azzal a kérdéssel, hogy "miért ilyen szánalmasak a férfiak, hogy egy pillantást, ha vetek rájuk, már azt hiszik, hogy szopni akarok??? nevetségesek vagytok!!!"
Látom te csak kötözködni tudsz:D
Nyilván ismersz személyesen, sőt még a fejembe is belelátsz tehát pontosan tudod kiről mit gondolok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!