Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj velem, ha megnéznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem, ha megnéznek a férfiak, többször is úgy lázam hogy bejövök x illetőnek mégsem kezdeményezett senki?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom 21. század nő is kezdeményezhet (egyébként kezdeményeztem már). Nem mondom hogy ultraszexi amazon vagyok akit mindenki akar, de nem vagyok csúnya, viszonylag sokszor megnéznek pl utcán is. Nyilván nem gondolom hogy egy vadidegen majd csak úgy odajön és leszólít, elég ritka, meg magas az elutasítási faktor, nem ezt "várom".

De többször is előfordult hogy volt valaki akin úgy láttam a testbeszédéből, viselkedéséből hogy tetszem neki, lett volna alkalma kezdeményezni, volt ako flörtölt is, én is sok esetben szerintem kimutattam a másik felé hogy vevő lennék a dologra még sem lépett semmit.

Na most erre szokták mondani hogy tetszik de annyira nem, hogy lépjen, nem rossz de annyira mégsem.

Mi lehet az ami miatt nem? Nem vagyok buta, nyitott vagyok, jól kijövök az emberekkel, sokat mosolygok (nyilván társaságban többet), stb.

Mi miatt lehet az hogy nem mozdul tovább a dolog?

2020. máj. 18. 09:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Többször is mentem oda, gondoltam lehetőséget teremtek arra hogy tudjunk kicsit beszélgetni, hátha akkor ott jobban leesett volna neki, sokszor egymás után fordultunk. nem tudom mások ezzel hogy vannak de én olyanokat nem nézegetek sokat akik nem érdekel. Nem szoktam játszmázni, olyanok felé nem közelítek úgy, akik nem érdekelnek. Haverkodni igen, de az egyértelműen más. Csak azért senkihez nem mentem oda, hogy egótuningoljak.
2020. máj. 18. 10:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem feltétlenül csak az öltözködés miatt lesz valaki nőies. Ahogyan korábban is írtam, ha pl. azt érzik rajtad a férfiak, hogy csak "barátkozol", akkor nem fognak potenciális partnerként tekinteni rád. Ha pl. nem mered kimutatni a tetszésedet, akkor lehet, hogy ez a "félénkség" benne van a kisugárzásodban is, és ez kevésbé ösztönzi a férfiakat arra, hogy lépjenek. A mosolygás jó, de önmagában véve kevés. Én is koppantam már úgy, hogy mosolygott rám egy lány, aztán meg amikor odamentem, akkor közölte, hogy "hát ő ezt nem is úgy gondolta". És persze sok embernek valószínűleg nem esne le, hogy ha pl. odamész hozzá ügyet intézni, akkor az csak "kamu". Főleg annak nem, aki mondjuk félénkebb, vagy aki nem tudja értelmezni a jeleket. Te konkrétan milyen jeleket szoktál adni a mosolygáson és a flörtölésen kívül?
2020. máj. 18. 10:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit tennék hozzá h az egészet egy játéknak kell felfogni, felesleges görcsölni mert ezzel csak meghal a flow élmény. Felesleges elemezni, mintákat keresni, összefésülni, következtetni.. csak.. elég a pillanatban lenni, aminek lennie kell ugyis lesz, ha ez pont egy semmi, egy félreértés, egy elutasitás akk az, de ha egy kapcsolat kezdete ami nem tud megvalósulni agyalással és görccsel, utána esz a fene h milett vna ha odamész.
2020. máj. 18. 12:05
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

hogyne.

ha meg a következő héten odamenne hozzád 3 fickó, akkor jönnél azzal a kérdéssel, hogy "miért ilyen szánalmasak a férfiak, hogy egy pillantást, ha vetek rájuk, már azt hiszik, hogy szopni akarok??? nevetségesek vagytok!!!"

2020. máj. 20. 21:14
 15/17 A kérdező kommentje:
Sosem tartottam senkit azért szánalmasnak, mert odament egy lányhoz. Akkor se ha a csaj (pl adott esetben én) nem adott semmi jelet. Szerintem inkább bátor hozzáállás.
2020. máj. 21. 09:54
 16/17 A kérdező kommentje:

Látom te csak kötözködni tudsz:D

Nyilván ismersz személyesen, sőt még a fejembe is belelátsz tehát pontosan tudod kiről mit gondolok:D

2020. máj. 21. 11:16
 17/17 anonim ***** válasza:
gyere oda hozzám :D
2020. máj. 22. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!