Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek el ismerkedni vele?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel valamikor egyszer találkoztam egy buliban. Akkor bejelöltem Facen, de épp egyik haverom próbált vele összejönni, így én nem is foglalkoztam vele. Azóta nem os láttam egyszer sem, csak a képeket amiket feltöltött és baromi szép nő lett. A napokban gondoltam ra többször is, hogy valahogyan meg kéne ismerkedni vele, de nem igazán vagyok jó ebben.
Segítsetek hogyan kezdjek el ismerkedni/beszélgetni vele?
Előre is köszi a normális, segítő válaszokat.
24/f
20/L
2020. máj. 17. 23:01
1/3 anonim válasza:
Azt írtad , hogy találkoztál már vele. Kezdésnek megkérdezheted, emlékszik-e rád? A többi jön magától. Sosem jó, ha előre megtervezed az egészet. Add önmagad, ha összeilletek mindig lesz miről beszélni.
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Hívd el buliba, vagy egy kávéra, vagy sütire, vagy valamire.
3/3 anonim válasza:
Írj neki, hogy akkor miért nem akartál ismerkedni vele, de most szívesen megismernéd, lenne-e kedve elmenni veled valahová. Nem kell ezt túlgondolni, ha akar, akkor úgyis elmegy veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!