Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol, hogyan kezdjek ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol, hogyan kezdjek ismerkedni? És hogyan kell ismerkedni?

Figyelt kérdés
Már nem is tudom mit kell csinálni egy randin, hogyan szólítsak meg valakit, aki az ellenkező nem tagja, nem kolléga, eladó, hanem egy idegen, aki elvileg kíváncsi rám. Nem tudok így beszélgetni, azt hiszem, kijöttem a gyakorlatból.
2018. júl. 24. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért, hány éves vagy?

Most ért véget egy hosszú kapcsolatod neattán?

2018. júl. 24. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Mindegy hol, csak ne Magyarországon, itt átlagos, kevésbé szociális embereknek lehetetlen. Fölösleges időpocsékolás, mert itt már mindenki elszállt magától. :D Pl. az orosz/ukrán nők normálisabbak. :)

F

2018. júl. 24. 20:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Meggondolom, bár maradnék a pasiknál...
2018. júl. 24. 20:21
 4/5 A kérdező kommentje:
13 éve randiztam utoljára.
2018. júl. 24. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Mit csináltál 13 évig? Introvertált vagy és otthon ültél?
2018. júl. 24. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!