Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők ti kezdeményeztete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők ti kezdeményeztetek már férfinél? Hogy alakult?

Figyelt kérdés

Olyan esetben, ahol mondjuk a lány veszi észre a férfit, nyilván arra nem várhat, hogy ő kezdeményezzen.

Pl. Ha a férfi előadást tart, lány közönség tagja (egy film jelenet ihlette a kérdést) Voltatok hasonló helyzetben? Hogyan kezdeményztetek, hogy fogadták?

Szívesen olvasok storykat vagy véleményt. :)

2020. máj. 17. 18:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%

Én kezdeményeztem már, de nekem nem sült el jól. Igaz 16 éves, teljesen tapasztalatlan lány voltam:).

3.-os gimnazista koromban észrevettem hogy egy srác tök sokat néz, de mindig elkapja a tekintetét mintha zavarba jönne. Én kiderítettem hogy kicsoda, a nevét és kiderült hogy akkor volt végzős, nekem tetszett.

Aztán hónapokon keresztül ment ez a nézegetjük egymást dolog, mivel nem ismeretük egymást (én az azelőtti években észre sem vettem, pedig helyes volt) senki sem beszélgetett a másikkal. És mivel eluntam illetve mivel nem kezdeményezett bizonytalan is voltam ezért megkerestem fb-on (akkor még nagy sláger volt hogy hűha facebook :D) és ráírtam valami bagatell üggyel kapcsolatban. Arra egyébként nagyon kedvesen válaszolt, de le is koptatott (igaz csak nagyon finoman). A vicc az hogy utána is még hónapokig bámult és a testbeszédéből, viselkedéséből kiindulva tetszettem neki, de nem kellettem.

Na mindegy:D Ezt manapság már nagyon nem így csinálnám.

Megtanultam azt hogy ha egy hasonló szituáció van és egyértelműen kimutatom valakinek hogy tetszik és a másik nem lép, én nem fogok. Csak akkor kezdeményezek azóta, amikor biztosan tudom hogy tetszem a másiknak, vagy csak nagyon észrevétlenül csinálom.:)

De legalább tanult belőle az ember.

2020. máj. 17. 19:54
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

Nem vagyok ez a pitizős fangirl fajta, sosem voltam. Úgy szoktam kezdeményezni, hogy én keresem a szemkontaktust vagy ha szóbajön valami esemény a kiszemelttel, amire megyek vagy ő megy, megjegyzem neki, hogy "amúgy jöhetnél te is, ha ráérsz vagy "terveztem benézni, remélem, összefutunk".

Ha valaki előadást tartana, akkor sem üres dumával mennék oda, hanem keresnék értelmes kérdéseket az előadással kapcsolatban, amit utána feltehetek. Mellé rákérdeznék, hogy tart-e esetleg a közeljövőben még ilyen előadást, érdekelne. Aztán majd a második alkalommal meglátom, hogy reagál rám, ha ismét odamegyek.

2020. máj. 17. 21:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen harmadévben volt egy nagy crushom, az egyik évfolyamtársam. Csak látásból ismertük egymást (vagyis én őt). Egyszer egy ürüggyel megszólítottam. Különböző szakkörökre is elmentem, hogy tudjak vele találkozni. Kb fél évre rá volt elég bátorságom, hogy megkérdezzem, nincs e kedve meginni valamit valamikor. Bekamuzta, hogy kapcsolatban van. Persze lehet, hogy csak jól titkolta :D
2020. máj. 17. 22:07
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy buliban találkoztam egy pasival, aki már korábban is tetszett. Ott szeretett volna beszélgetni velem, de nem volt rá alkalma (ebbe nem megyek most bele) másnap ráírtam facebookon és beszélgetni kezdtünk. 5 éve tart.
2020. máj. 17. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!