Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 37 éves nő társkeresés szempontjából öregnek számit?
Két dolgot írtam le:
1: az ember biológiai működését, ami nem rajtam múlik
2: a megfigyelhető párválasztási tendenciákat, ami maximum kb. 0.000001 %-ban múlik rajtam
Ebből kihoztad, hogy velejéig gonosz véglény vagyok, akinek legfontosabb dolga megakadályozni a 35 feletti nők szülését és MÁSOK ÉS GYEREKEIK ÉLETÉVEL JÁTSZIK. Ez teljes nonszensz. Feljelenteni nem akarsz esetleg? És még nekem kéne kezdeni valamit a lelkivilágommal? Látod magad, amikor így kivetkőzöl magadból?
Idézz, hol hibáztattam bárkit is. Ezerféle okból lehet valaki (még) gyerek nélkül, tisztában vagyok vele.
Továbbra is durva, hogy rám akarod tolni a felelősséget mások életéért. Ha egy gyerekvállalásról álmodó ember az arra alkalmas pár hiányában az öngyilkosságot fontolgatja, annak egy hathatós pszichológiai segítség a megoldás, nem pedig az, hogy én kényszerítsem más irányba a párválasztási preferenciámat. Minden ember elvitathatatlan joga szabadon választani a párját. Akkor is, ha így egyesek magányosak maradnak. Akkor is, ha így egyesek gyerek nélkül maradnak.
Azt pedig egy átlagos készségű felnőttnek gond nélkül fel kell tudni dolgoznia, hogy 1 főnél nagyobb csoportokban nem lesz mindenkinek mindenről ugyanaz a véleménye, és ha nem hág át bizonyos (súlyos) korlátokat, akkor senki nem köteles titkolni azt. Különösen nem, ha direktben kérdezték (fel lett téve egy kérdés, ugyebár).
Egyébként nem véleményt írtam le, hanem pusztán az alapján válaszoltam, ami megfigyelhető a környezetünkben. Senkit nem akarok semmire se rábeszélni, se semmiről lebeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!