Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 37 éves nő társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 37 éves nő társkeresés szempontjából öregnek számit?

Figyelt kérdés
Igényes és ápolt és fiatalos kinézetű.

2020. máj. 16. 12:07
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
22%
Tényleg, nincsen jobb dolgod, mint hogy megakadályozd a 35 fölöttiek szüléseit, és egyáltalán az életét? Nem kérdezem hol jobb neked ettől, mert valószínű egy nagy üresség van az érzéseid helyén, azt se tudod hova kapjál az érzés szó hallatán mert a nagy SEMMI van benned.
2020. máj. 18. 11:38
 32/42 anonim ***** válasza:
77%

Két dolgot írtam le:

1: az ember biológiai működését, ami nem rajtam múlik

2: a megfigyelhető párválasztási tendenciákat, ami maximum kb. 0.000001 %-ban múlik rajtam

Ebből kihoztad, hogy velejéig gonosz véglény vagyok, akinek legfontosabb dolga megakadályozni a 35 feletti nők szülését és MÁSOK ÉS GYEREKEIK ÉLETÉVEL JÁTSZIK. Ez teljes nonszensz. Feljelenteni nem akarsz esetleg? És még nekem kéne kezdeni valamit a lelkivilágommal? Látod magad, amikor így kivetkőzöl magadból?

2020. máj. 18. 11:55
 33/42 anonim ***** válasza:
71%
Igen. Mert itt figyelembe kellene venned azokat akiket ezzel lehúzol, és nem veszed őket figyelembe, esetleg tudatlanságból, akkor megpróbálom leírni. Szóval itt olvasgat valaki aki érintett, vagy egyáltalán része a közösségeknek, részt vesz a személyes beszélgetésekben. És akkor jönnek ezek a negatívak, akik próbálják beléjük magyarázni hogy ők nem is akartak gyereket már 25 éves koruk óta, ánem,biztos a karrier, csakis, és nem azért nincsen mert gondjaik voltak egzisztenciálisan anyagiakban szüleikkel haláleset a családban bármi ami miatt anyagilag évtizedeket visszaestek. Esetleg az egyetemi tanulmányaik is ami miatt öt évet csúsznak a csak érettségizettekkel szemben öt évet hátrányban vannak. Plusz amíg elkezdik a munkát a gyakorlat. És hogyha valami nem jön össze,pl betegek lesznek a sok tanulástól munkától mert nem tudja őket segíteni senki, és közbejön még mondjuk öt év hogy akkor meg kell gyógyulni, akkor esetleg még ötévet csúsznak. Miközben ők nem akartak későn édesanyák lenni és akkor jönnek az ilyen negatív emberek, és megpróbálják beléjük magyarázni hogy ez mind az ő hibájuk volt és akkor mivel nagyon szerettek volna már régóta gyereket, a párjukat esetleg mondjuk három négy éve találtak meg de mondjuk a stressz miatt nem jött azonnal a gyerek, mert még a félkész lakásban csöveznek. És meghallják ezeket a véleményeket hogy ez mind az ő hibájuk, erről mind ők tehetnek. Különben is miért nem nyitottak korábban miért nem csinálták ezt-azt-amazt. És különben is nekik már mindegy hiszen a statisztika. És mivel folyamatosan mindenhol az utálkozó tekintetet és ezeket a statisztika véleményeket látják-hallják, ezért ilyenkor jön a következő hátráltató tényező, a néhány év depresszió, vagy majdnem depreszió. Aztán ebből is kilábalnak és boldogan édesanyával válnak. Ez a szokásos menet. De benne van a kockázat hogy feladják, és nem csak a gyereket hanem a saját életüket is. És ezt a dolgot nem igazán szeretem. nem szeretem ezeket az embereket akik ezeket az értékes nőket megpróbálják megölni. Mert egyébként rengeteg jó fej nő van akinek ez így megy.
2020. máj. 18. 12:27
 34/42 anonim ***** válasza:
83%
Nem arról van szó, hogy 37 évesen öreg lenne egy nő, már nem tud szülni és különben sem kell senkinek sem. Ez nem igaz. Viszont kár abban ringatnia magát, hogy az "X, Y, Z is 45 évesen szült, tehát ráérek". Nem ér rá, elérkezett az életének egy útválasztójához, ahol neki KELL döntenie: akar családot, vagy sem. Ha a válasz igen, akkor vesse bele magát a társkeresésbe, és már ne csak passzív, hanem aktív résztvevőként. A herceg fehér lovon már nem hozzá igyekszik, így ha esetleg mégis az a herceg kell, akkor tessék elé állni és bebizonyítani, hogy miért ő lenne a legjobb választás. Ne csak némán álljon a sarokban, hátha valami csoda folytán rá esik a választás. Erre ott voltak a húszas évei, viszont az első forduló ebben a játékban lezárult. Most a második forduló tart, aminek már mások a szabályai, így most ebben kell sikeresnek lennie. Hiába szeretne újra az elsőben játszani, erre már nincs lehetőség.
2020. máj. 18. 12:54
 35/42 anonim ***** válasza:
81%

Idézz, hol hibáztattam bárkit is. Ezerféle okból lehet valaki (még) gyerek nélkül, tisztában vagyok vele.

Továbbra is durva, hogy rám akarod tolni a felelősséget mások életéért. Ha egy gyerekvállalásról álmodó ember az arra alkalmas pár hiányában az öngyilkosságot fontolgatja, annak egy hathatós pszichológiai segítség a megoldás, nem pedig az, hogy én kényszerítsem más irányba a párválasztási preferenciámat. Minden ember elvitathatatlan joga szabadon választani a párját. Akkor is, ha így egyesek magányosak maradnak. Akkor is, ha így egyesek gyerek nélkül maradnak.

Azt pedig egy átlagos készségű felnőttnek gond nélkül fel kell tudni dolgoznia, hogy 1 főnél nagyobb csoportokban nem lesz mindenkinek mindenről ugyanaz a véleménye, és ha nem hág át bizonyos (súlyos) korlátokat, akkor senki nem köteles titkolni azt. Különösen nem, ha direktben kérdezték (fel lett téve egy kérdés, ugyebár).

Egyébként nem véleményt írtam le, hanem pusztán az alapján válaszoltam, ami megfigyelhető a környezetünkben. Senkit nem akarok semmire se rábeszélni, se semmiről lebeszélni.

2020. máj. 18. 12:55
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
(ez még 33-ra volt válasz)
2020. máj. 18. 12:55
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
(amúgy a 34 nem én vagyok)
2020. máj. 18. 12:57
 38/42 anonim ***** válasza:
70%
Kár abban ringatnod magad, hogy abban ringatják magukat hogy ráérnek :) Kb kapkodják a fejüket az őket ért ítélkezéstől nap mint nap, mert sokan a karrierista nő-vel azonosítják az összeset.
2020. máj. 18. 20:31
 39/42 anonim ***** válasza:
20%
Én írok arról ami megfigyelhető a környezetünkben. Te az előítéletedről írsz még mindig. Ok, hagyjuk, hidd azt hogy a "karrierista" nők azt hiszik hogy ráérnek :) Mondjuk így tényleg hozzájárulsz a lelki egészségük romlásához, még ha azt is hiszed hogy kivonhatod magad ebből, és beszélhetsz zöldségeket.
2020. máj. 18. 20:38
 40/42 anonim ***** válasza:
88%
Azt már megtanultam az életben, az emberek többségének az embertársa élete fabatkát sem ér. Ami még ennél is sokkal-sokkal kevesebbet ér számukra, az az embertársuk gyerekének az élete. Ezek a nők sokan egyszerűen csak túl jólelkűek ehhez hogy erre hamarabb rájöjjenek. Szerintem ez az amit meg kell tanulniuk és jöhet a gyerek.
2020. máj. 18. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!