Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 37 éves nő társkeresés szempontjából öregnek számit?
Figyelt kérdés
Igényes és ápolt és fiatalos kinézetű.2020. máj. 16. 12:07
12/42 anonim válasza:
6-os :) Kutyát nem érdekli hogy neked ki kell feleségnek és ki nem :)
13/42 anonim válasza:
#11 A gyereket fel is kell nevelni, kb 60 lesz, mire a gyereke leérettségizik, én azért olyan korban szeretnék szülni, hogy lássam a gyerekemet lediplomázni és unokázhassak még azelőtt, hogy engem is pelenkázni kéne. Személyes vélemény.
15/42 anonim válasza:
Tökéletes. Én 38 vagyok.
Nem vagy még a reménytelen kategóriában nyugi, főleg ha fiatalos vagy. Van aki 50 évesen találja meg újra a párját, szóval....
F38
16/42 anonim válasza:
Ja Gryllus Dorka is 47 évesen terhes, de a 38 éves az már reménytelen eset, öreg, veszekedjetek a matekon fiúkák, míg végleg kihaltok.
17/42 anonim válasza:
Mondjuk értetek nem kár. Csússzatok másszatok a 20-25 évesek előtt, kapaszkodjatok a lábukba és könyörögjetek hogy szüljél nekem baby... Akik 30-35 fölött szülnének nektek azokat üldözzétek el a külföldiekhez, ti meg haljatok ki tényleg, az lesz a legjobb.
18/42 anonim válasza:
"Ja Gryllus Dorka is 47 évesen terhes, de a 38 éves az már reménytelen eset, öreg, veszekedjetek a matekon fiúkák, míg végleg kihaltok."
Tökmindegy, Gryllus Dorkának hány évesen sikerült. 47 éves a korban a nők többsége már nem tud teherbe esni, kb. egyharmad részük már 40 évesen se. Amelyik férfi tervez gyerekeket is, annak a 38 éves túlkoros lesz az ismerkedéshez.
19/42 anonim válasza:
Nem, ha 40-50 körüli férfiak érdeklik első sorban.
20/42 anonim válasza:
Szinte minden kedves válaszoló belekapaszkodott a gyerekvállalásba holott a kérdező egyáltalán nem erre volt kíváncsi.
Nagyon sokan keresnek társat kortól, nemtől függetlenül, szóval nem vagy hozzá öreg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!