Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 37 éves nő társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 37 éves nő társkeresés szempontjából öregnek számit?

Figyelt kérdés
Igényes és ápolt és fiatalos kinézetű.

2020. máj. 16. 12:07
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
79%
Nem, tuti, hogy nem. (38F)
2020. máj. 17. 08:31
 22/42 anonim ***** válasza:
83%
#17: De ezek a 30-35 felett szülni, vagy csak ismerkedni akaró nők miért rejtőzködnek? Egyáltalán nem aktívak a társkeresésben, semmi jele annak, hogy ismerkedni akarnának. Egy ilyen korú nőről alapból azt feltételezzük, hogy van kapcsolata és nem is próbálunk közeledni. Szóval nem a 30-40 körüli férfiak és nem is a 20-25 éves nők az okai a sikertelenségüknek, hanem saját maguk.
2020. máj. 17. 08:56
 23/42 mikeXxX ***** válasza:
83%

Bekerülsz a"piacra " és meglátod mi a helyzet 🤷‍♂️!

Én is fiatalos vagyok simán tagadhatok 10 évet de komolyra mégsem találok senkit tehát a" piac" többi része is érdekes nem csak a fiatalosság. 40f

2020. máj. 17. 11:32
 24/42 anonim ***** válasza:
74%
22 Szerintem nagyon logikus hogy miért rejtőzködnek. Mert ha ismerkednek 20 pasival, abból 19 előadja nekik a jaj te szegény neked már annyi szöveget, és mire eljutnának szegény 20-ig, aki epedve várja őket, elhaláloznak :) Vagyis ezt akarják megelőzni a rejtőzködéssel. A létfenntartás azért még a fajfenntartásnál is erősebb ösztön. Főleg a kettő kombinációja érdekes, belehalsz ha kinyírják a gyereked = elhitetik veled hogy nem lehet, ezt el akarod kerülni, na de hogy válaszd ki azokat akik rendesek úgy hogy közben életben maradj, miközben a legfontosabb dolgot, a gyereked életét figurázza ki a 20/19. Egyébként aki abszolút nem érti miért rejtőzködnek, ő nem lesz az 1/20. Mert aki érti, az érti.
2020. máj. 18. 09:30
 25/42 anonim ***** válasza:
78%
18, te már 25 évesen is túlkoros voltál a gyerekhez, én meg 35 felett szültem a másodikat. A tesóm meg 43 évesen. Az unokatesóm 46 évesen a 3-at. Fordulj fel a lehúzó eszméiddel, nem mindenki olyan koravén mint te.
2020. máj. 18. 09:36
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

#24: Na és így eljön az a bizonyos 20-adik? Nem. Maximum korabeli vagy idősebb házas férfiak tesznek nekik ajánlatokat szeretőként, illetve fiatal fiúk, akik "szextanárnénit" keresnek.

Tőlünk elvárják, hogy mozduljunk ki a komfortzónánkból, akkor ők miért nem teszik meg?

2020. máj. 18. 10:20
 27/42 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem akik tudják megteszik, és el is kelnek hamar. Aki meg nem tudja hát nem tudja, van valami nehézsége amit nem tudsz. Vagy sopánkodsz, vagy segítesz neki, vagy nem lesz párod :) De ha itt is és lépten nyomon szidod őket te is, akkor feléd 100000000 % hogy nem fog egyikük sem nyitni. Akárhogy is nézel ki. Akármennyi pénzed is van.
2020. máj. 18. 10:33
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem szidott senkit. Sokan szívesen segítünk, csak épp akikről szó van, félnek segítséget kérni. Úgy értem, hogy magát a szituációt nem teremtik meg (sőt szabályosan kerülik) arra, hogy egyáltalán ismerkedni lehessen velük. Ha nem indul az autó, inkább hívnak szervizt mint szólnak a szomszéd srácnak, hogy nézze meg. Vagy ha baj van a laptoppal, tévével azt azonnal szerelőhöz viszik..., lehetne még sorolni. Pedig ezek mind olyan dolgok, amik alkalmat adnának az ismerkedésre. Aztán vagy összejön, vagy nem. Sokan élnek abban a tévhitben, hogy az első lépést a férfinak kell megtennie. Ez tévedés. A férfi az első közvetlen lépést teszi meg, de valójában a nőnek kell az első közvetett lépést megtennie azzal, hogy jelzi: nyitott az ismerkedésre. Ha ez nincs meg, akkor a férfi nem fog lépni.
2020. máj. 18. 10:58
 29/42 anonim ***** válasza:
80%

#25 "18, te már 25 évesen is túlkoros voltál a gyerekhez, én meg 35 felett szültem a másodikat. A tesóm meg 43 évesen. Az unokatesóm 46 évesen a 3-at. Fordulj fel a lehúzó eszméiddel, nem mindenki olyan koravén mint te."

Nocsak, de érzékeny pontra sikerült tapintani.

Azt, hogy a 40 évesen a nők egyharmada már nem tud teherbe esni, nem én mondom, hanem az orvostudomány és a biológia. Az Anyatermészetnél (a Jóistennél, Évánál, stb.) tessék reklamálni, miért nem tart ki örök időkig a női termékenység. Nem kötelező tudomást venni a tényekről, ám az emberek többsége alapvetően racionális: amelyik férfi két-három gyereket tervez, az aligha fog zsákbamacskázni negyven körüli nővel. Azt pedig egy szóval sem állítottam, hogy lehetetlen akár 43, akár 46 évesen teherbe esni, szóval a rokonságod semmire nem cáfolat.

2020. máj. 18. 11:11
 30/42 anonim ***** válasza:
15%
Értem, és akkor a velejéig gonosz, romlott lelked miatt a maradék egyharmad édes, szeretnivaló és értékes, nálad és a gyerekeidnél sokkal intelligensebb gyerekei ne szülessenek meg, mert statisztikázol. Hát igen, ez tényleg nagyon fontos. (Most is terhes egy barátnőm akinek már öngyilkossági kísérlete is volt a hasonlóak miatt mint te. De sikerült eltávolítani tőle az ilyen mocskokat. Most meg mindjárt szül. 10 évet letagadhatna, és nagyon boldogok. Ha tudnád mennyi csajt kellett már kihúznom a mély depresszióból az ilyen véglények miatt akik a legfontosabb dolguknak azt érzik hogy megakadályozzák a 35 fölöttiek szüléseit, akiknek ilyen olyan okok miatt most lett meg a minimális egzisztenciája és erre. Te ne "aggódj", majd ők eldöntik alkalmasak e rá, és mikor vállalhatják felelősséggel. De utálom azokat az embereket akik az ő és gyerekeik életével játszanak. Ne félsz hogy valahol ez ki fog jönni? Ilyeneknek szoktak aztán a meglévő gyerekeikkel gond lenni, és nem értik miért kapták ezt a sorstól.
2020. máj. 18. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!