Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kisvárosiak miért nem fogják fel hogy könnyebb a dolguk csajozás terén?
20.
"Bp-en X fiú kúr 500·X nőt", de bezzeg vidéken "jobb a piac", így szorzom, úgy szorzom, r km sugarú körön belül tízszer annyit kúrhatsz, csak győzzél válogatni, meg 1. menőcsávó az 1. menőcsajjal, 2. menőcsávó a 2. menőcsajjal, minden le van osztva, minden pasi farkára jut tűrhető nő
Van erre jobb szavad, mint hogy lúzerség?
21.
A kérdező egy lúzer, de lehetett volna ezt szebben is megfogalmazni, pl. így, mint most.
Amúgy szomorú, hogy ezt gondolja, bár ha nem gondolná, akkor is lúzer lenne, nem kell ahhoz ilyesmiket gondolni. Én is lúzernek számítok, pedig értelmesebb vagyok (kivéve, amikor előjön a sötétebbik lelkiállapotom)
"Van erre jobb szavad, mint hogy lúzerség?"
Igen. Az, hogy Budapesten van rengeteg külföldi (most nincs, de amúgy igen), az, hogy Budapesten senki nem ismer igazán senkit, így a közvetlen albi-falszomszédod is átugrik hozzád egy kósza numerára úgy, hogy soha senki nem tudja meg, míg faluhelyen a Józsinak ott az Aranka és necces, hogy kibukik a sztori, így - már amennyiben a Józsi önként nem megy félre - inkább ugrik a legtöbb lány a Sanyira meg a Gézára. Fővárosban, nagyvárosban ilyesmi nincs, itt elég ha az éjjel-nappaliba lemész egy üveg pezsgőért otthonkában, frissen mosott hajjal, már számot is cseréltél egy sármos menőcsávóval.
Plusz vidéken ott van a család, barátok is, míg felkerülve Budapestre vagy egy nagyvárosba, ha nem oda születtél, akkor teljesen idegen vagy és nőként ez a kánaán, hiszen úgy élheted ki magad, hogy soha senki meg nem tudja. Nem ilyen helyen fogsz komoly kapcsolatot keresni. Míg egy affér a Józsival mindig Damoklész kardjaként lebeg és kitudódhat évekkel később is, hatalmas botrányt kavarva, addig egy holland Hans vagy egy török Mustafa valószínűleg sosem fog kibukni, ha csak nem estél teherbe tőle.
Tényleg ennyire körül kell magyaráznom, hogy a nők a nagyvárosokban teljesen másképp viselkednek, ezért megállja a helyét ez a tézis?
"Tényleg ennyire körül kell magyaráznom, hogy a nők a nagyvárosokban teljesen másképp viselkednek, ezért megállja a helyét ez a tézis?"
Az egész magyarázatod egyetlen dolgot tesz világossá: hogy csak a gép előtti elmélészkedés megy, hús-vér nővel alig találkoztál.
25-ös véleményét maximálisan osztom. Én falun, majd kisvárosban nőttem fel, jelenleg Pesten tanulok, most is éppen vidéken karanténolok, úgyhogy megosztom azt, amit én látok:
Abból a szempontból jobb lehet az ismerkedés, hogy kisebb településen sokan ismernek sokmindenkit, szóval mire valaki megszólít, lehet, hogy már hallottál róla ezt-azt, és el tudod dönteni, hogy akarsz-e tőle valamit. Tinédzserkorban még úgy-ahogy lehet is korodbeliekkel találkozni, suli, ifjúsági programok, szakkörök, stb.
Viszont amint végzel a sulival, le tudnak csökkenni az esélyeid. Pl. azok az ismerőseim, barátaim, akiknek hasonló életmódjuk, életcéljuk van, mint nekem (mert nekem kicsit több kell annál, hogy "valaki jusson, hogy ki, az mindegy"), egyetemen tanulnak, nagyvárosba mennek dolgozni, és gyakran vissza se jönnek onnan. Fiatalok kevesen jönnek ide dolgozni, mert kevesebb a lehetőség, nem igazán szerveznek olyan programokat, ami kifejezetten fiataloknak szól (úgyis mindenki egyetemen van), nyilván bulihelyek meg kocsmák vannak, de egyrészt az nem a legjobb hely tartós párkapcsolatok kialakítására, másrészt nálunk ott is főleg gimisek vannak. Úgyhogy ha kisvárosban próbálnék párt találni, sokkal jobban meg lennék lőve, mintha Pesten keresgélnék.
"hogy csak a gép előtti elmélészkedés megy, hús-vér nővel alig találkoztál."
Több évet húztam le vendéglátózva meg szórakoztatóiparban háttérmunkásként. Megfigyeltem és láttam rengeteg dolgot.
Két dolog kavargott bennem nagyon sokáig.
1. A nők őszinték és tényleg ennyire ostobák, ennyire nem rakják össze a képet, ennyire elhiszik, hogy majd az iszogatós este a hetvenedik alkalommal másképp fog végződni, mint a korábbi esetekben. Tényleg ennyire nem vágják le, hogy az illető srác nem lesz hosszú kapcsolat. Tényleg ennyire azt várják, hogy elhiggyük, hogy majd a nigériai cserediákkal más lesz, vele majd életreszóló kapcsolat lesz és benne is a nagy őt látják?
2. A nők a sokkal fejlettebb szociális képességeiknek köszönhetően az orruknál fogva vezetik sokszor még nőtársaikat is, ezért van csajközösségeken belül annyi intrika meg kavarás. És az áldozatszerep a gyengébbik nem mivoltukból szinte tálcán kínálja magát. Szegény kis naiv Juliskát megint átverte a csúnya gonosz Jancsi, a gaz csábító, aki szerelmet ígért neki, de még mikor nyíltan közölte, hogy csak szexkapcsolat lesz is Juliska vakon hitt benne, hiszen annyira érzelmes volt és annyi szerelem volt a szemében, szikrázott körülöttük a levegő.
25-ös: Nem kell ismerni az összes nőt, ahogy a nőknek sem az összes férfit.
Ha te az alapján ítélkezel, hogy hány pár piknikezik a Városligetben meg a Normafán, meg hányan sétálnak kézen fogva, akkor nem tartod magad nagyon felszínesnek?
Odamész megkérdezni tőlük, hogy mióta vannak együtt? Lehet, hogy csak pár hete, pár hónapja és ezért tűnik olyan felhőtlen boldogságnak a kapcsolatuk. Az is lehet, hogy épp kibékülőben vannak egy félrelépés után és most hallgatva a párterapeutájukra próbálják a legjobbat kihozni összeláncolt helyzetükből. Szerinted neked idegenként majd be fogják vallani, hogy valójában csak a tevékenységtől lesznek boldogok, hogy egy ellenkezőneművel kézenfogva sétálnak és amúgy mind a kettő másról fantáziál?
Végül pedig, csak a párokra vagy annak látszó emberekre fókuszálsz, vagy az egészet figyeled, a fülessel, lehajtott fejjel, mindenféle szemkontaktus esélyét is kerülve rohanva közlekedő lányokat, a srácokat, akik nézelődnek, hátha találnak egy olyan lányt, aki viszonozza a mosolyt, a kéregetőket, a zsebtolvajokat meg az összes többit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!