Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kisvárosiak miért nem fogják fel hogy könnyebb a
dolguk csajozás terén?
2020. máj. 12. 20:36
Ha olyan jó egy vidéki kisvárosban, akkor miért a fővárosban élsz? Amúgy meg ne röhögtess már azzal, hogy a kb. 1,7 milliós lakosú Budapest fiatal csajait mind ugyanaz a néhány fickó döngeti. A város tele van programokkal, szórakozási lehetőségekkel, felsőoktatási intézményekkel, munkahelyekkel, rengeteg úton-módon lehet ismerkedni, és a több ezer fiatal csajt nehogy már egy tucat vagy még kevesebb nyikhaj kerülgesse.
2020. máj. 12. 20:56
#1-nek igaza van. Ha pl. "lúzer" voltál az iskolában vagy a szüleid "nyomik", akkor leírnak egy életre, kerülnek, mint a leprást. Labdába sem rúghatsz, mert ciki összejönni veled. De ha ez nincs is, akkor is kevés a potenciális jelölt, egy bizonyos kor fölött már nem is marad, csak a nagyon problémás réteg. Az, amelyiket elvonóra, pszichiátriai osztályra vagy valamilyen gyógypedagógiai jellegű intézménybe kellene küldeni. Végül is ha más nem, ilyen "jut", igazad van, de na... 🤐
2020. máj. 12. 21:00
Végre valaki le merte írni. Nem véletlen, hogy a sikertelenebb PUA mesterek is vidéki kisvárosokba meg falvakba mennek le csajozni.
Meg, hogy budapestiként elég annyit kiírni társkeresőre, hogy "Laci vagyok, szingli, Budán élek" és tódulnak az intézetis 18as csajok 30 fölött is. Igaz, hogy a legtöbb le akar rántani pénzről, de a Kensington zár meg a térfigyelő kamerák csodákat művelnek. És mégis egy 18 éves Rostás Dzsesszikát húzogatsz 35 évesen teljesen ingyen.
2020. máj. 12. 21:30
Én nehezen ismerkedő fajta vagyok, mégis gyakorlatilag kinyílt a világ, amikor kisvárosi közegből Budapestre kerültem.
2020. máj. 12. 21:32
#9 "Ki? Mint azt zárt közösségben(tábor, valóságshow) lehet tapasztalni.Hát az elsőszámú nagymenő összejött a legjobb csajjal a 2. legmenőbb fiú a 2. legjobb csajjal..."
Jó, hát nem csodálom, hogy döcögnek a dolgok, ha olyan képed van az ismerkedésről, mintha egy alsós matekfeladat lenne (rendezd sorba, párosítsd össze ... )
De amúgy kiutalhatjuk neked az utolsó lányt a falu listáján. Szerintem két nap után örök hűséget fogadnál a markodnak.
2020. máj. 12. 21:39
Aha, értem, szóval akkor a saját sikertelenségedet azzal próbálod megmagyarázni nekünk és önmagadnak is, hogy a fővárosban minden lány ugyanarra a néhány srácra kattant rá. Teljességgel hihető történet. Másrészt ha vidéken olyan könnyű, miért nem csajoztál be ott a nyári látogatásaid alkalmával? Ez "a legjobb srác vitte el a legjobb csajt, a 2. legjobb a 2. legjobbat" dolog meg egyszerűen nevetséges. Ilyen primitív és gyerekes gondolkodással egyetlen épeszű nőnek sem fogsz kelleni, ezt már most kijelenthetem.
2020. máj. 12. 21:52
18/27 A kérdező kommentje:
Némileg meglepődött hogy ennyien csodálkoznak. Volt korábban valaki (Nem kérdező hanem szimpla válaszadó a kategóriában) aki tindermenő volt vidéken... jött Pestre egyetemre, matekozott hogy ennyivel többen laknak itt ha beszorozza a matchekhez arányosítva akkor annyi lesz neki a match hogy nem győz majd válogatni akár egy tűrhető nő.... na aztán a vidéki eredményének se volt még a közelébe sem. Mert ha pl 2km-en belül X számú nálad jobb pasi van akkor veszett ügy, hiába 150X az elutasította oldal, arány nem játszik csak a tényleges szám hogy ennyien jobbak a hapsik közül mint te
Egyszerűen lúzer vagy, ezt bárki megmondja matekozás meg a többi PUA-f.szság nélkül is.
2020. máj. 13. 00:55
19.
Kritizálni, másokat fikázni nagyon könnyű, főleg egy anonim oldalon, ahol a "bezzeg én, hőj!" stílus az uralkodó.
2020. máj. 13. 01:00
Kapcsolódó kérdések: