Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, ezt mikor kéne közölnöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ezt mikor kéne közölnöm ismerkedés során?

Figyelt kérdés

Asperger szindrómás vagyok. Apukám is az, papírja is van róla és tavaly úgy döntöttem én is kivizsgáltatom magam, mert örökletes lehet. Idén került rá sor, most lett meg az eredmény és a gyanúm beigazolódott, én is az vagyok. Nem tudom ezt mikor közöljem, nem akarom hogy azt higgye eltitkolom, de az elején se akarom, hogy Szia, Mari vagyok, asperger szindrómás... Az ismerkedés melyik fázisában a legideálisabb ezt közölni? Befolyásolná ez bármennyire is a további ismerkedést?

L/24

2020. máj. 11. 21:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Attól függ, mikben nyilvánul meg a te esetedben és mely részei hangsúlyosak. Ha te vagy a női Sheldon Cooper, akkor valószínűleg az első pillanattól le fog jönni, hogy valami nem kerek, aki ennek ellenére keresi a társaságodat az valószínűleg elfogadja ezt a problémát.

Attól is függ, hogy hol, hogyan, milyen formában ismerkedsz. Neten nincs nonverbális kommunikáció, nehezebben jön le és akkor élőben meg jön a döbbenet.

De 24 évesen gondolom már tudsz múltbéli tapasztalatokból építkezni, hiszen mögötted van vagy 4 év egyetem, vagy 6 év munkaviszony és feltételezem, hogy már volt is párkapcsolatod ennyi idősen.

2020. máj. 12. 01:20
 12/14 anonim ***** válasza:
A 3. randin mondjuk?
2020. máj. 12. 01:51
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
ha rólam van szó, akk minél előbb. Nekem ez kizáró ok. Lehet utálni érte. (testvérem aspergeres és köszidenem).
2020. máj. 12. 02:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Figyelj apafej, a kérdező a véleményünket kérte, én leírtam. Mivel egy aspergeressel élek együtt, ezért bőven el tudom dönteni, h szeretnék-e ilyet, v nem. Szóval a válaszom hasznos, a tied meg abszolút nem :) nem fogom senki lelkét simizni, csak azért, h mások bólogassanak. De ugyanígy nem jönnék össze parkinzonossal sem. Pluaz felnőtt ember vagyok, köszönöm, h megengeded, h legyen álláspontom, mely szabad akaratomból született és tapasztalatra épül. Derűs estét ;)
2020. máj. 13. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!