Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan léphetek ki a menő srácok jófej, humoros haverja szerepkörből?
Olyan vagyok mint a filmekben a vicces srác, akit mindenki bír, a csajok ölelgetik, de ő van egyedül csaj nélkül a társaságban. Nagyon kedvel mindenki, az úgymond legmenőbb srácoknak is mind a haverja vagyok, mindenhova hivatalos vagyok. Szokták is mondani, hogy nincsen buli nélkülem. Ennek ellenére minden nő csak a haverjaimról akar velem beszélni, tőlem akarnak infót, hogy mondjuk rosszban van a csajával valamelyik. Ölelgetnek, puszilgatnak de csak mint barát. Ha tökösen közeledek, meghívom őket, kimutatom mit akarok akkor azonnal megharagudnak! Hiába csinálok mindent ugyanúgy mint a haverok. Egyszer-kétszer összejöttek dolgok, de másnap kaptam az üzenetet “hogyha bárkinek el mered mondani .....”
Nem vagyok dagadt, járok gyúrni minden nap a haverokkal, igényes vagyok. Jóképű és magas viszont nem.
ez•mekkora•tre•utolso•inkabb•olyan•mint•a•farkasfa
lka•s•dominancia•van•lehet•a•falkaban•te•vagy•a•na
gybacsi•lehetsz•meg•meno
csak•a•te•koreidben
!!!
“hogyha bárkinek el mered mondani .....”
az de súlyos. Francnak hajtasz ilyen hülye libákra?!
Ha csajozni akarsz, kérdezzed meg a menő haverjaidat, hogy mit rontasz el.
Attol tartok en is, hogy a kulsodon mulik:(
Uj tarsasagban viszont gyorsan megvaltozhat ez.
Az igazi luzernek szamito osztalytarsaim is szinte mind rögtön becsajoztak egyetemen.
Szóval te vagy a portása a menő srácoknak.
Ugyanaz a helyzet, mint mindig. Ha olyanokkal vagy, akik egyértelműen jobbak, mint te, akkor te sosem leszel érdekes. (A jobbat persze az adott szinten kell érteni)
Itt most feltételezem, h menő srácokon a nagyszájú, keménykedő wannabe alfákat, a nagydumás srácokat érted. Ezeknek a srácoknak is megvan a vadászterülete, ami nem éppen az elit nők. A jó külsejű, de értéktelen nulla csajok mozognak a köreikben, akikre csorgatják a nyálukat az olyanok, mint te, vagy a nálad rosszabbak.
Ha nem ezekkel a srácokkal bandáznál és a valódi kihívásnak számító prédára mennél, talán lenne sikered. De így max a lepattanókat szedheted fel. Persze te tudod.
6.
Ez alapvetően egy szép gondolat, látszólag logikus is, kár, hogy a valóságban nem így működik... Ami szomorú.
Igazándiból akkor te kifejezetten rossz pasi vagy abban a körben, ahol mozogsz.
Tehát ha ismerkedni szeretnél, akkor ki kell mozdulnod ebből a közegből. Nem lehetsz a fullos haverjaiddal, mert a nők őket fogják akarni. Magányos farkasként kell vadásznod.
Sok sikert hozzá! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!