Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ide olyan jár válaszolni aki menő alfahím és boldog párkapcsolatban van?
Én csak unalomból járok fel.
Nőt láttam már nem is egyet, pedig nem vagyok "alfahím" ;)
De nem titkolt szándékom, hogy ismerkedni is szeretek itt :D
ok, de azok aki itt arcoskodnak, elképzelem hogy menő csávók (ahogy magukat beállítják) várja őket a barátnőjük meg a bömös és helyette itt cseszik a napukat
annyira hihető
Ez lenne az alfahim definicioja, hogy baratno+BMW? Valami tavoli faluban esetleg. Meg az elozo evszzadban. Ma mar csak a hulyek gondoljak azt meg a kinaiak, hogy az ongyullado nemet "premium" az meno dolog lenne.
Az arcoskodast meg pont a kerdezon erzem. Torz vilagkep, maganyos elet, ez talan veletlen lenne? Szerintem nem.
43F
"ok, de azok aki itt arcoskodnak, elképzelem hogy menő csávók (ahogy magukat beállítják) várja őket a barátnőjük meg a bömös és helyette itt cseszik a napukat"
Várjál, akkor az itteni nők, akik szintén itt cseszik a napjukat, szintén lúzer balfékek? Vagy ez - természetesen - csak a férfiakra vonatkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!