Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ha a múltbéli...

Mit csináljak ha a múltbéli énem cikinek tartom és ez miatt szokta marni valami a belsőm?

Figyelt kérdés

Szeretnék megváltozni. Régen menőnek hittem magam, de olyan szánalmas voltam és csakis az ecsethajú hülyegyereket vonzottam. Közben celebet játszadoztam mikor egy beképzelt csicska voltam most meg már annyira alacsony az önértékelésem, de legalább a mostani barátaim nem szoktak hátbaszúrni. De az a problémám hogy szeretnék alfahí lenni, mert mindenki engem húzz le :/

16\fiú

2015. jan. 29. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha egy beképzelt köcsög alfa akarsz lenni akkor fogadd el hogy a barátaid hátbaszúrnak, a közösséged lehúz, és egy rakás idióta fog körbevenni. Ha ezt nem akarod akkor húzódj hátra, és hagyd hogy valaki más csinálja ezt helyetted, te meg érezd jól magad a jobbik emberek társaságában.
2015. jan. 30. 03:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Átestél a ló túlsó oldalára, de kamasz vagy, szóval most tanulsz a végletek közt navigálni.

Az ember ne szégyellje a múltbeli énjét. Vállald fel, hogy megváltoztál, mondd el mit éreztél akkor, és mit érzel most, és keress egy egészséges középutat.

Az egészséges önképnek része az, hogy nem alacsony az önértékelésed-ez viszont nem jelent sztárallűröket, mesterkéltséget.

Igenis, merj olyan ruhákban járni amiket vonzónak, stílusosnak érzel. Merj vagány frizurát vágatni. Érzed magad jól a testedben, csinálj n+1 selfiet... van érték a külsőségekben is.

Viszont ne csak ez legyen. Találd meg az egyensúlyt, legyenek mély beszélgetések, humor, komoly gondolatok, emberek akikért tűzbe tennéd a kezed.

Ez a két dolog nem zárja ki egymást.

2015. jan. 30. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!