Cikinek érzek egy csomó dolgot?
Szóval az van, hogyha elmegyek egy haveromhoz és utána értem jönnek a szüleim esetleg a tesóm akkor úgy néznek rám.
Tehát én nekem nem az ciki, hogy beszélgetek egy barátommal vagy esetleg elmegyek hozzá de akkor a tesóim kibeszélnek röhögnek rajtam jaa és nem úgy gondolom hanem ezzel szívatnak.
Pedig nekik is vannak haverjaik de ha én megszólalok tudjátok.
A szüleim is úgy mosolyognak rám amikor látnak egy barátom mellett mondjuk lehet, hogy azért mert örülnek, hogy látnak valaki mellett mert a tesóim is a szüleink előtt inkább visszahúzódok vagy már csak voltak.
Pedig szeretnénk egy-két havert áthívni de utána a tesóim ezzel szívatnak de mondjuk ezt nem értem, hogy ezen mi van szívatni való meg minden.
Egyik lassan egyetemre megy másik is gimis ugye én meg felsős.
Tegnap skypoltam a haverommal aztán meg mind a tesóim elkezdtek ezzel szívatni amikor nem tudom mi bajuk úgyszintén.
Erre meg mennek a szüleimhez ezt megmondani és ezen nevetnek majd amikor én lejövök hozzájuk mindenki csak gúnyosan mosolyog.
Ja és nincs üldözési mániám.
Jut eszembe szerintem ennek hatására amikor a szüleim előtt vagyok egy baráttal akkor sokkal szótlanabban vagyok
és ez hát kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!