Egy lány miatt voltam kiközösítve 2évig és miatta nem bízok már az emberekben, de viszont hiszek a karmában, és most, hogy eltelt 2 év jóban vagyok a vele és csomó dologgal vissza tudnék vágni neki de nem teszem. Jól teszem?
Figyelt kérdés
Azt hiszem meg kell neki bocsájtanom bár szívem szerint megbosszúlnám. Mit tegyek?2012. nov. 6. 16:41
1/5 A kérdező kommentje:
14 éves lány vagyok*:DDd
2012. nov. 6. 16:41
2/5 anonim válasza:
A bosszú nem vezet sehova.Csak rosszabbul éreznéd magad utána.
3/5 anonim válasza:
Öhm ne... Ha rosszul esett neked, akkor te se válj azzá amilyen ő volt régen és ha bosszúra gondolsz, akkor inkább próbálj meg másokkal barátkozni.
4/5 anonim válasza:
Ha huzamosabb ideig elfojtod azokat a vágyakat, amiket a szíved diktál, nem lesz jó vége. Egyre feszültebb leszel. Nem lehettek úgy barátok, hogy közben legszívesebben jól lejáratnád. Fiatalok vagytok még. Hamarosan elballagsz. Mondd meg a lánynak, ha olyan ember, akivel lehet beszélni, hogy te még haragszol rá azért, amit tett. Meg fogsz könnyebbülni, ha beszélsz róla, remélhetőleg tud elfogadható magyarázatot adni majd.
5/5 anonim válasza:
Amúgy hogy sikerült kiközösítenie? És utána hogy barátkoztatok össze? Ez sem mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!