Mit csináljak, ha a múltban tettem olyan dolgokat, amiket ma már nagyon nagyon cikinek érzek, de nem tudom őket elfelejteni? 15/l
Ezt sajnos így látatlanba nem tudom megérteni, így segíteni se tudok.
Egy kicsit konkrétabban le tudnád írni? Szívesen segítek.
16/f
Felejtsd el. De még mielőtt elfelejtenéd, vond le a tanulságot, és döntsd el, hogy többé nem. Ha valakit bántottál, próbáld kiengesztelni, fejezd ki, mennyire sajnálod, hogy rossz érzelmeket okoztál neki. És aztán felejtsd el teljesen. Az én filozófiám azt tanítja: A MÚLT POR. Ez azt jelenti, elfujja a szél, volt, nincs. A múlt nem létezik. Csak a most létezik.
Ha megítélnek, várd meg türelemmel, hogy észrevegyék, hogy más lettél. Kicsit igyekezhetszalkalmat adni erre. De előbb - utóbb mindneki látni fogja, hogy nem ugyanaz vagy. Én így magyaráztam ezt saját magaról valakinek: Nézd, itt a járdán ez a repedés. Ami a vonalon túl van, az a múlt. Ami az innenső oldalon van, az a jelen. Addig ott voltam, most meg ezen az oldalon vagyok, és a kettő el van választva egymástól. Többé nem megyek arra az oldalra.
Köszönöm a válaszokat.
Nem akarom leírni, mert még vagy egy fél éve is kitettem egy ehhez hasonló kérdést, ahol le is írtam nagy vonalakban, hogy mik azok a dolgok, és egy értelmes válasz se jött, csak az, hogy mekkora r.banc vagyok és lőjem fejbe magam inkább, meg ilyenek...és végül ha jól emlékszem ki is törölték a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!