Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy zene a volt pasira emlékeztet, nehezebb úgy elfelejteni ha közben hallgatom vagy hamrabb tisztázom magamban a dolgokat?

Figyelt kérdés

tudom ez egy hülye kérdés :D de a zene isteni, viszont a pasi egy .... :(

első csalódás volt...a zene folyton őt juttatja eszembe...

meddig lesz még rossz emlék? ha már teljesen elmulnak az érzelmek a srác iránt, a zenét hallgathatjuk minden gyomorrángás nélkül, vagy visszajönnek a régi érzések?

2008. jún. 23. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha most hallgatod a zenét, akkor nehezebb lesz elfelejteni a pasit, mert rá emlékeztet. Viszont ha más nem lesznek érzelmek a dologban és hallgatod a zenét, azt tudod majd mondani, hogy "jajj ez a zene tök jó" és közben lehet, hogy visszaemlékszel egy pillanatra a pasira, de az a gondolot csak egy másodperc lesz, a zenét pedig hallgatod tovább mindenféle rossz emlék nélkül.
2008. jún. 23. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Adj időt magadnak, míg elfelejted. Tudom, hogy hogy működik ez. Miközben hallgatod azt a bizonyos zenét, beugranak emlékek, és olyan érzés fog el, mint akkor...

Erre a jó gyógyír, hogy egy darabig szünetelteted a szám hallgatását. Ne kínozd magad. Majd idővel - lehet, hogy csak évek múlva, de lehet, hogy már két hét múlva - csak nosztalgiázni fogsz, és akkor már nem lesz gyomorrángás! ;)

2008. jún. 23. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia!Ugyanez volt velem,amikor hallgattam azt a zenet csak sirtam.Eltelt egy ev es mostmar ugy halgatom ezt a zenet hogy tudom kivulrol:)))) es nagyon szeretem,nem jon elo semmi emlek.Elmultak!
2008. jún. 23. 16:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem múlnak el az emlékek, amik bizonyos zenéhez kötődnek. Még a 4 évvel ez előtti kapcsolatom érzetei is előjönnek a dalok hallatán, de már nem fakadok sírva... Csak eszembe jut, hogy mi volt akkor, hogy volt... Nyilván fakultak már az emlékek, de olyan, hogy elmúljanak, na olyan nincs. Legalábbis nálam. De szerintem ez egy különleges élmény, amikor másnak az a zene csak egy zene a sok közül, te pedig kötheted valamihez. Most még átok, de hidd el, évek múlva pozitív lesz. Egyelőre ne hallgasd a zenét, majd idővel... Akkor jól fog esni.
2008. jún. 23. 16:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Ez nekünk csak egy két hetes dolog volt...szóval remélem hamar elfelejtem...de a srác végig átvágott...én hüje meg beleszerettem ő meg csak etetett és ugy csinált mintha szeretne :'( köszönöm még1x mindenkinek remélem hamar túlleszek ezen :)
2008. jún. 23. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Amíg fel nem dolgozod! Magadban.
2008. jún. 24. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!