Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az egyszerűbb kinézetű lánynak is a divatos, menő fiú kell?
Figyelt kérdés
A lányok annyira azt mondják hogy a belső a fontos, megbízható, szeresse őt, stb. De még is a kinézet is fontos nekik nagyon, és jobb kinézetűeket választanak maguknál.2020. máj. 9. 21:10
1/11 anonim válasza:
xdddddd én kiégek mostmár ezeken a kérdéseken
2/11 anonim válasza:
Ne általánosíts!
Nekem külsőre nem igazán volt az esetem a párom, de ahogy megismertem egyre jobban úgy változott a szememben. Ma már mindig megjegyzem magban, hogy milyen jó pasi, amikor végre látom. Nem igazán lattam még ilyen vonzónak mást, pedig volt kigyurtabb, erősebb pasim is.
És ezt a személyiségével érte el. Például soha nem hibaztatta a nőket kollektiven egy rossz tapasztalat miatt. Ezt hívják érett gondolkodásnak és tartasnak.
3/11 Parasztgyerek válasza:
Mert a nagy átlagnak csak a jampiskodás megy. Fel tudjak vágni, ki tudjak tűnni...stb
4/11 anonim válasza:
Én ezzel amit írtál nem igazán tudok azonosulni. Velem történt meg, hogy számomra egy 10/10-es férfi próbált közeledni és személyiségileg annyira gyerekes volt, hogy előttem teljesen elvesztette a külső szépségét.
5/11 anonim válasza:
Azért, amiért a csúnyácska, elhízott fiúcskának is topmodell kell.
6/11 anonim válasza:
Jaj te mit nem mondasz. Kiderül a végén, hogy a lányok is vizuálisak. Szeretik a férfias markáns arcot, nagy sűrű szempillát íves szemöldököt, dús hajat amibe bele lehet túrni, széles mellkast amin olyan jó megnyugodni, húú apám ezt csak most sikerült realizálni?
7/11 anonim válasza:
Amiért a 40-es pocakos pasiknak is a feszes testű 20 éves kell.
8/11 anonim válasza:
Igaza van a 6-osnak. A nők is vizuálisak, ha meglátok egy sármos, jókiállású, szélesvállú férfit urammegbocsájts beindulok, mint a búgócsiga.
9/11 anonim válasza:
Senki nem mondta soha, hogy a kinézet nem fontos.
10/11 anonim válasza:
A külső fontos, ezt mindenki elismeri, hiszen fizikai vonzalom nélkül nem lesz kapcsolat. Az, hogy a külső mennyire prioritás, lehet különböző egyénenként. Van akinek az a legfontosabb, a másiknak második, vagy harmadik helyen szerepel. De senki nem mondta hogy az nem fontos. A férjem külsőre nem volt tipikusan az esetem, de tetszett annyira, hogy elkezdjek vele ismerkedni. A viselkedése, személyisége fogott meg elsősorban, a külseje másodlagos volt. De nyilván ha egyáltalán nem jött volna be, nem ismerkedek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!