Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-es gyerekes anyukák miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es gyerekes anyukák miért értékelik a rendes férfiakat?

Figyelt kérdés
Amikor 20 évesen meg jót röhögtek rajtuk..
2020. máj. 10. 12:42
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
40 évesen lógni fog a bőröm nekem is, öregebb leszek, ráncosabb, petyhüdtebb, hol láttál olyat, hogy szexi leszek?? Engem is megdugna pár huszonéves sérült srác majd, ahogy 40es pasik alá is fekszenek korombeli sérült lányok, a különbség csak annyi, hogy én nem sírok majd, mikor nekem nem jut elég, én felfogom, hogy a nálam 20 évvel fiatalabbaknak a korosztályuk kell. Most sírjak, mert az 5 éves fiúknak az 5 éves lányok kellenek?? Ott is 20 év korkülönbség van, eszembe nem jut versenyezni velük, mert tisztában vagyok vele, hogy idősebb vagyok! Nektek ez miért nem megy???
2020. máj. 11. 19:20
 52/55 anonim ***** válasza:
17%

51-es válaszoló. Nem tudom hány éves vagy, de Te csak azt hiszed,hogy majd 40 évesen ezt gondolod magadról amit most hiszel a negyvenesekről.

Húsz évesen én is idősnek láttam a szüleimet, de most tudom,hogy én 40 évesen teljesen más vagyok mint akkor anyukám volt. Nem vagyok olyan mint 20 éves koromban, de nem lóg a bőr rajtam, nincs narancsbőröm, se ráncom, se ősz hajam. És bár koromnak megfelelően öltözöm de nem járok nyakig begombolt ruhában.

Nekem is volt huszonéves pasim, és képzeld, nagyon jól nézett ki, több nyelven beszélő, diplomás pasi, nemszellemi fogyatékos.

Mindenki fölött gyorsan elrepül az idő, még ha nem is gondolja ezt huszonévesen, de attól még nem kell temetni a negyvenest.

2020. máj. 11. 19:42
 53/55 anonim ***** válasza:
33%
Ezen az oldalon a huszonévesek imádják temetni a 40-eseket, ezt én is megfigyeltem. Mindenféle öregnek, rokkantnak mondják, illetve ha netán szingli, akkor azonnal beskatulyázzák, hogy vagy összeférhetetlen, vagy karrierista, vagy egy bolond sérült. Az eszükbe sem juthat hogy pl 8-10 év után a legtöbb kapcsolat nem olyan, mint azelőtt, és gyakran 40-45 évesen szétmennek a párok. Csak ugye jön még kutyára dér, aki most 25 éves, az pillanatok alatt 40 lesz, borzasztóan elrepül az idő. Utána majd azok fognak sírni, hogy nem jut már nekem feszes bőrű 20 on éves pár. Mert ugye még huszonévesen könnyű mondani, hogy majd ha annyi leszek és be fogom látni, hogy nekem is majd csak 40-es vagy 50-es pár juthat majd. De mikor eléred ezt a kort, akkor te is szeretnél fiatalabb lenni és vágyakozni fogsz te is egy fiatalabb párra, ahogy 10 per 9 negyvenes vágyakozik arra.
2020. máj. 11. 20:15
 54/55 anonim ***** válasza:
76%

Érzelmileg, lelkileg sérültekre gondolok, nem szellemileg, testileg értettem.

Tizenévesen és is öregnek láttam a 30 felé közeledőket, igazi nagy felnőtt anyák-apák saját állással, meg minden.

Most tudom, hogy felnőtt vagyok, idősebb 10+ évvel, más a testem, más a bőröm, de nem vagyok vén, viszont fiatal sem. Felnőtt vagyok, fiatal felnőtt. Lehet tisztességgel átlépni egy egy szintet, lelkileg egészséges ember nem vágyakozik visszafelé és teljesen képben van azzal, hogy a bőre, a sejtjei már nem olyanok, de még a szervei sem, az élettapasztalatról nem is beszélve, 10-20 év rettenetesen sok idő.

Most is vannak körülöttem, akik vágyakoznak a tinilét felé vissza, vannak, akiknek 50es férjük van, most vállalnak gyereket együtt.. de mind sérült, és ez csak kívülről látszik. Hiába mondod neki, hogy csak azért akarsz tinit dugni, mert 23 évesen vesztetted el a szüzességed, most meg állásod van, szexi vagy és végre pótolnád egy gyerekkel, ami kimaradt, rohadtul nem akarják észrevenni, hogy ez van. Ahogy azt se, hogy nem volt apád, amíg volt, addig is vert és elhanyagolt, anyád pasijának a tesója, akivel meg felnőttél, érzelmileg manipulált, azért érzed, hogy szereted a bácsit, aki akár nagyapád is lehetne, mintha a falnak beszélnél..

Kívülről látszik, nektek, belülről nem.

Az első szintlépés nekem jól ment, gondolom később is jól fog. Ha nem, majd elgondolkozok, de biztos vagyok benne, hogy amit ilyen mélyen elítélek, nem fogom megtenni.

Nem az a lényeg, hogy idősebben nem vagyunk vonzóak, csak máshogy, mint egy fiatalabb. Ahogy a csecsemő is máshogy szép, mint egy 5 éves, a 10 éves is máshogy szép, a 15 éves, a 20 éves is. Minden korban megvannak a vonások, amik kiemelik a kor előnyeit, a vékonyabb bőrben, a mellek esésében, a petyhüdtebb arcban is van valami vonzó, ami összeköt a másikkal, hisz mindkettőtökre jellemző. Én magam korabeli társat keresek, legyenek olyan jellemzői, mint nekem. Az én mellem sem kőkemény alma, mint 16 évesen volt, pedig egy dekáz nem híztam. Most van egy kis esése.

Mind karakteresedünk, változunk, és minden kornak megvan a maga vonzereje a saját korosztálya számára. Most kezdenek a srácok pocakosodni, ritkul a hajuk, de még dús. Nekem ez vonzó most, 10 éve nem volt az. 10 éve öregnek láttam. Most normálisnak tartom, mert hozzá öregedtem. Később is így kellene működnie. Nyilván a legtöbbet kell kihozni magunkból, edzeni, bőrápolni, de attól, hogy valami más, puhább, vékonyabb, petyhüdtebb, még nem rossz, ha rám is jellemző, az a normális.

2020. máj. 11. 21:09
 55/55 anonim ***** válasza:
Egyébként 28 vagyok.
2020. máj. 11. 21:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!