Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es gyerekes anyukák miért értékelik a rendes férfiakat?
20 évesen minek tipródni, hogy mindenki kapcsolatban legyen? Azok a hű, de rendes férfiak ha 20 évesen megállapodtak volna 0 önismerettel, 30 évesen ugyanúgy elváltak volna a rákba. Csak mondom. Egy 20 éves ritkán alakít ki életre szóló kapcsolatot, nem is az a dolga. Mit kell hisztizni?
Nem, nem vagyok 40-es, sem anyuka. Huszonéves vagyok és utálom, hogy egyesek meg akarják mondani, kivel kellene megállapodnom és kinek kellene esélyt adnom. Hadd bsszam el magamnak az életem. Ígérem, ha rábszok, egy rohadt szavam nem lesz. De addig kuss legyen.
34-es. Gondolom most magadnak vezényeltél. Engem hidd el egy cseppet sem érdekel hogy mi lesz veled, sőt a 40-es elvált anyukák sem, meg a válás pártiak sem, meg akik 20 évesen házasodtak sem.
Mindenki csak azt fújja, amiben él. Aztán azzal érvvel, amilyen ő saját maga. Innentől kezdve vélemény a vélemény ellen, ami semmit sem ér.
A mai világ tökéletesen mintázza az emberi alázat és tisztelet hiányát, ami alapvetően alapozza meg a rossz párkapcsolatokat. A többi meg csak mellébeszélés meg süketelés.
31-es válaszoló: "A 40-es évek arról szólnak, hogy ami van, abból kell választani." Nagy igazság!Próbálna meg valaki abból választani ami nincs...
Kortól függetlenül mindenki választhat, vagy marad egyedül. Aki jól néz ki bárhány éves, akkor is talál társat/partnert -amit épp" keres. Ha nem néz ki jól, a fordítottja, fiatalon se könnyen talál.
Gyerekkel is lehet párt találni, és 10 gyerekes nőből 8 biztos,hogy nem pótapukát keres aki anyagilag eltartja majd.
Egyébként a kérdéssel kapcsolatban..40-es (nagy)gyerekes anyuka vagyok. Voltam 20 éves is, és ha visszagondolok akkor se voltak más szempontjai, igényem a párválasztásnál mint most. Természetesen nem azt néztem,hogy a 20 éves pasi majd milyen apuka lesz, de akkor se röhögtem senkin és most sem. Viszont számomra mindig fontos volt,hogy külsőre is vonzónak találjam a pasit. 20 évesen is és most is.Akkor se ismerkedtem olyannal aki átlagalatti intelligenciával rendelkezett, és most se fogadom el mert én se ilyen vagyok.
Az anyagiak akkor sem érdekeltek, ahogy most se ez vezérelt a párkeresésnél. Egyébként közös kasszára sem törekszem senkivel.
ma 14:10
"A nőknek még mindig a legjobb kell"
Igy a 40-es pasiknak is 20 éves puncikák kellenek inkább,és nem ilyen 40 éves házi sárkányok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!