Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es gyerekes anyukák miért értékelik a rendes férfiakat?
Már aki.
Rajtam is röhögtek középsuliban, mert introvertált vagyok,de nem csak a pasik, a csajok is.
Nagyon sokszor csak egy balekot keresnek az egykori top nők,akinek már minden áron punci kell és már az se zavarja, ha pótapuka is lesz.
Kedves 17-es! Ugye szomorú, hogy rád is ez vár majd?
Majd amikor a 17 es is 35-40 éves szottyadt bőrű középkorú asszony lesz, majd fog vinnyogni, hogy jajj, nem kellek már a 20-30 éves pasinak, sőt a 40-eseknek sem, csak a kopasz, kövér 50-eseknek, 60-asoknak. De jó is az, de szép látni, akik ma fentről osztják az észt 20 on évesen, 10 év múlva a farok rossz végén lesznek.
Mert 40 felett az összes férfi ronda,és ha már ronda,legalább normális legyen.
Édesem, összetéveszted a rondaságot a sármmal. Egy férfi sármos lesz 40 felett, egy nő öreg, mint az országút.
"Egy férfi sármos lesz 40 felett"
Esetleg Hollywoodban, de nem a kopaszodó, pocakos átlag magyar férfi.
Mert 40 felett a normális férfiak már házasok, akiknek eszük ágában sincs a családjukat otthagyni 1-2 kalandért. Az elvált férfiak meg már tele vannak tüskékkel, de az elvált nők is. Erre az a legjobb példa, hogy szinte magukat nyugtatgatják, hogy ők bizony mennyire rendben vannak, és ők bizony már szabó péteresre pozitívkodták magukat. Oké, elhisszük! :)
Egy 40-es gyerekes anyukának meg már múltja van, sosem, azaz SOSEM hinném el neki, hogy azért lenne velem, mert hát én olyan rendes, aranyos, gondoskodó lennék. Számomra ez az "értékelés" inkább egy tudatos, biztonságra játszás. Harmadsorban meg a 40-es anyukák már leginkább csak anyukák, mint szexi nők, és most diplomatikusan fogalmaztam.
Az ember a 20-as éveiben választ, a 40-es évek már régen nem a választásról szólnak, főleg nem ebben a velejéig hazug, szexmániás, pénzcentrikus világban.
Akik a 40-es korosztályban választani próbálnak, azoknak sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!