Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es gyerekes anyukák miért értékelik a rendes férfiakat?
ma 13:03
Tökéletesen igazad van!
ma
13:05
A punci még 90 évesen punci lessz és a világ minden kincséért többet ér,ugyebár a pasik a szexmániásak és hajtanak punci után,a nők megvannak fac.. nélkül is..
ma 13:46
Ez nagyon nagy volt..:)
sajna igaz..:(
Mert a pasik negyven felett elkezdenek gyorsan kihalni. Ilyen-olyan egészségügyi gondjaik vannak, a fele kopasz/impotens, a másik fele megdugná a saját gyereke osztálytársait is.
Izgalmas, helyes, férfias férfi szinte nincs is, ilyenkor nem létező férfiakkal nem telik meg a felső polc, hanem felkerülnek a legjobb részre az egészséges, potens férfiak.
A nőknek még mindig a legjobb kell, de a minőség úgy leromlott, a huszonévesekhez képest, hogy a korábbi középsô polcból lett a felső. A többiek meghaltak, kiderült, hogy lyukas a csomagolás vagy bogarasak, penészesek, eltűnik a felső polc majdnem teljesen. Sokan hiszik, hogy rajtavannak, de nincsenek.
Huszonéves vagyok csak, de szánalmas, mikor a 40es-50 fószer bizonygatja a megnyúlt bőrével, a laza tokájával, az eres kezével, visszeres lábával, a kigyúrt testével kopaszodva, hogy rajta nem is látszik a kor. Dehogynem. Mindegyiken látszik!
"33 évesen szültem egy alacsony, csóró férfinek akibe szerelmes voltam. Nem volt menő csávó."
Jó, de akkor jóképű volt, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!