Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-es gyerekes anyukák miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es gyerekes anyukák miért értékelik a rendes férfiakat?

Figyelt kérdés
Amikor 20 évesen meg jót röhögtek rajtuk..
2020. máj. 10. 12:42
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
86%
Nem ertekeljuk, de a nyugalmat annal inkabb.
2020. máj. 10. 13:20
 12/55 anonim ***** válasza:
86%
Negyvenes anyuka vagyok. 33 évesen szültem egy alacsony, csóró férfinek akibe szerelmes voltam. Nem volt menő csávó. A házasságunk is tönkrement, 12 évig voltunk egy pár. Most már sokkal jobban megválogatom, kivel jövök össze, érhető okokból. Mielőtt elborít a rószaszín köd, biztosra megyek, hogy még egyszer nem futok bele a régi hibákba, és nem jövök össze a "rendes" pasival, aki ugyanúgy tönkretesz és még anyagilag le is húz. Egy életem van és még egy gyerekem is, nincs időm nem hozzám illő pasikra pazarolni. Én egyedül is elvagyok, nem hajt a tatár. Igen, rendes pasit akarok mindig is azt akartam, de férfiasat is egyben.
2020. máj. 10. 13:28
 13/55 anonim ***** válasza:
22%
Mert 40 évesen a nők 90%-ára a kutyus sem kíváncsi, öregek, lelakottak. Ilyenkor jön képbe a nettó 500 ezres alacsony, pohos, szemüveges, rendes Pisti, aki eddig nőt csak poszteren látott meztelenül.
2020. máj. 10. 13:46
 14/55 A kérdező kommentje:

ma 13:03

Tökéletesen igazad van!

2020. máj. 10. 13:49
 15/55 A kérdező kommentje:

ma

13:05

A punci még 90 évesen punci lessz és a világ minden kincséért többet ér,ugyebár a pasik a szexmániásak és hajtanak punci után,a nők megvannak fac.. nélkül is..

2020. máj. 10. 13:51
 16/55 A kérdező kommentje:

ma 13:46

Ez nagyon nagy volt..:)

sajna igaz..:(

2020. máj. 10. 13:54
 17/55 anonim ***** válasza:
74%

Mert a pasik negyven felett elkezdenek gyorsan kihalni. Ilyen-olyan egészségügyi gondjaik vannak, a fele kopasz/impotens, a másik fele megdugná a saját gyereke osztálytársait is.

Izgalmas, helyes, férfias férfi szinte nincs is, ilyenkor nem létező férfiakkal nem telik meg a felső polc, hanem felkerülnek a legjobb részre az egészséges, potens férfiak.

A nőknek még mindig a legjobb kell, de a minőség úgy leromlott, a huszonévesekhez képest, hogy a korábbi középsô polcból lett a felső. A többiek meghaltak, kiderült, hogy lyukas a csomagolás vagy bogarasak, penészesek, eltűnik a felső polc majdnem teljesen. Sokan hiszik, hogy rajtavannak, de nincsenek.

Huszonéves vagyok csak, de szánalmas, mikor a 40es-50 fószer bizonygatja a megnyúlt bőrével, a laza tokájával, az eres kezével, visszeres lábával, a kigyúrt testével kopaszodva, hogy rajta nem is látszik a kor. Dehogynem. Mindegyiken látszik!

2020. máj. 10. 14:10
 18/55 anonim ***** válasza:
49%

"33 évesen szültem egy alacsony, csóró férfinek akibe szerelmes voltam. Nem volt menő csávó."

Jó, de akkor jóképű volt, igaz?

2020. máj. 10. 14:14
 19/55 anonim ***** válasza:
77%
Nekem tetszett, de nem tartották sokan annak. Egyszerűen intelligens volt, művelt, jókat lehetett vele beszélgetni, jókat hülyültünk. De nagyon távol volt a macsótól és ugye nem arra akarsz célozni hogy bezzeg ha olyan pasitól jöttem volna össze aki csúnya és alacsony és csóró, akkor biztos nem ment volna tönkre a házasságunk?
2020. máj. 10. 14:32
 20/55 anonim ***** válasza:
74%
Mert 40 felett az összes férfi ronda,és ha már ronda,legalább normális legyen.
2020. máj. 10. 14:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!