Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon élő nők igénybe vesznek heteró férfi prostikat? Innen valaki vett már igénybe selyemfiút?
Persze ámítsd még szegény lányt 20#, amikor nyilván annyi önbizalma sem maradt hogy hozzászóljon egy valamirevaló férfihez. Nem arról van szó hogy a 19# eláshatja magát, de ha a saját helyzetedből indulsz ki, csakis tévútra csalod őt
Több értelme van ha akár férfitől kap tanácsot mint egy már magabiztos nőtől, ő nincs abban a helyzetben mint te.
Na persze....pont az itteni "ferfiak" khm - SELEJTek tanácsa mérvadó! ...
Minimálbéres, mamahoteles, luzerek egész hada...Hogyne!
(És tisztelet a kivetelnek, mert vannak, csak kevesen)
20
De hány centihez vagy 75 kiló?
Am. én majdnem egész életemben nagyon vékony voltam, mégsem volt
különösebb sikerem. :)
Elgondolkoztam ezen a férfi prosti dolgon.
Na pont az ilyen férfigyűlölő tróger mint a 20# selejtezi le a másik nem jórészét, mikor ő maga csupán annyit ér amennyire kinéz aztán ennyi az összértéke.
Esküszöm hogy az összes ronda nő sokkal inkább megérdemelne egy normális férfit mint egy ilyen mocskosszájú söpredék. Sajnálom hogy ilyen igazságtalan a világ
Nem vagyok férfigyűlölő, sőt, férjnél vagyok. És írtam is, nem minden férfi selejt. (Csak a legtöbb)
Sajnos a szövegertéssel úgy látom gondjaid vannak....
Kinek nem inge..... te rögtön magadra vetted, vajon mert betalált?
🤔
28# a szövegértéssel neked vannak problémáid, azt írtam "selejtezi le a másik nem jórészét"
Persze gondoltam hogy a magadfajta nagyszájú nem marad egyedül mert magabiztos, ezért írtam hogy sajnálom hogy ilyen igazságtalan a világ.
Amúgy részvétem szerencsétlen férjednek hogy egy ilyen nő jutott neki, ennél azért talán jobbat érdemelt volna, nyilván valami papucs
És vajon mennyibe kerül?
Én egy ilyen ffit nem tudnék megcsókolni, akkor milyen lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!