Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szendvicssütő kérdése:
Miért nincs barátnőm?
Figyelt kérdés
Tulajdonságaim:
-dagadt vagyok
-pattanásos
-csúna a pofám
Valami ötlet?
2019. szept. 28. 15:31
1/16 anonim válasza:
Ugyan ilyet keress, akkor lesz.
2/16 anonim válasza:
dagadt vagy, pattanasos es csunya a pofad.
3/16 anonim válasza:
Szendvicssütő nevű felhasználó : Ne süss annyi szendvicset,hízlal
-dagadt vagyok: fogyj le
-pattanásos: kezeltesd az arcod.
-csúna a pofám: ha lefogysz, talán szebb lesz. ha nem, menj el plasztikai műtétre.
4/16 anonim válasza:
"Csak légy önmagad, hagyd el a komfortzónád, legyél magabiztos." Ezt mondaná egy neurotipikus fotelfilozófus. Minden emberi kapcsolat mögött alantas, önző érdek áll. Legegyszerűbb módja az, hogy elmész kondizni/diétázol (jó étrendtől akár elmúlnak a pattanásaid is, kezelés mellett). A csúnyaság relatív, lehet, hogy még fiatal vagy és "alakulsz". A következők számítanak a nőknek leginkább: Magasság, alkat, arc és státusz/pénz. Ha még az életed elején kicsit bice-bóca és tutyi-mutyi vagy az nem gáz, a sok csalódásból és visszautasításból csak tanulni és fejlődni fogsz. A nőzés is afféle "a numbers game", próbálkozz be minél többnél. Az sem árt, ha van saját szobád/lakásod ahová feltudod vinni a leányzót, esetleg egy autó. Ha későn érő típus vagy, próbálj meg a karrierre/tanulmányaidra összpontosítani és talán 30 éves korodra betudsz pótolni mindent! Sok sikert!
5/16 anonim válasza:
Ez baromság. Olvastam egy pszichopatáról aki dagadt és lyukas ruhákba járt és alkalmi kalandjai voltak szebbnél szebb nőkkel. Most börtönben ül adócsalás miatt. Szóval ennyit erről hogy a külső számít.
6/16 anonim válasza:
#5!
Persze, nem árt ha az embernek van dumája.
Tudsz küldeni forrást?
7/16 anonim válasza:
Már régen olvastam. Így elfelejtettem az oldal nevét. De nagyon jó volt olvasni.
8/16 anonim válasza:
Ha ilyen maradsz akkor max valami szerencsétlent találhatsz aki még nálad is rosszabbul fest.
10/16 anonim válasza:
Igazából 3 részes. Én az utolsót küldtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!