Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazság szerint minden barátnő birtokolni akar, a
birtoklási vágy vezérli a férfi felé és azt éli ki?
Figyelt kérdés
Ediggi barátnőknél ezt éreztem. Nem volt még olyan, hogy eggyenlőség lett volna a kapcsolatban. Ilyen egyforma egyenlő, nem bírtokló, de viszont egymásra vágyó és egymásnak amikor kell teret adó kapcsolatra gondolnék és vágynék.
Hát valószínű, hogy az én felőségem legnagyobb részben, hogy ilyen személyiségű nőkbe botlok bele vagy ilyen személyiség típusú nőket vonzok be.
Ne essék félreértés szeretem, igénylem a kommunikációt a személlyel akinek elragadott a személyisége és a szimpátiája, tehát egyértelműen bevevillant bennem a külső és a belső iránti egyértelmű vonzalom a nő iránt.
Kommunikatív tipusnak tartom magam, minden nap igénylem a beszélgetést, ha a második, harmadik találkozás, randevú után jól érezzük egymást és járás irányába indul a dolog.
Igazából lehet az én félelmeből indúl ki ez az egész próbléma, hogy félek, hogy papucsá válok. Lehet, hogy a közelemben látott minták hozzák ki ezeket a dolgokat bennem.
Talán ez lehet a megoldás, ezért félek és pánikolok a női bírtoklás "csapdájától".
2020. máj. 7. 19:07
22/26 anonim válasza:
Erre meg kell érni. Én is hasonló voltam 20-30 éves korom körül. 40 éves koromra pedig eljutottam oda, hogy nem akarok senkit se kisajátítani, de én se vagyok már birtokolható.
2020. máj. 7. 19:08
23/26 anonim válasza:
#21 Ertem hat senki nem szereti elegkeptelennek es sebezhetonel erezni magat. Bar kerdes hogy neked is azt jelenti-e a papucssag mint amit nekem. De szerintem ez nem egy nap alatt kovetkezik be ez egy folyamat, amit eszreveszel.
2020. máj. 7. 20:28
24/26 A kérdező kommentje:
Egészséges és normális párkapcsolatban szívesen lennék birtokolt férfi és "papucs", az egészségtelen és rendre utasítgató mérgező kapcsolattól félek.
2020. máj. 7. 20:44
25/26 A kérdező kommentje:
Jelenleg egyedül vagyok már rég óta kicsit e miatt a félelmem miatt, de keresem azt a személyt akivel kitudnánk alakítani egy normális és szép kapcsolatot.
2020. máj. 7. 20:49
26/26 anonim válasza:
Szerintem már az elején le kell állítani az egészségtelen birtoklási törekvéseket. Pont az elején az ember többet tűr és ő maga is jobban igényli a szimbiózist, mégis akkor kéne határt szabni. Sosem lenne szabad belemenni szerintem pl. olyan kapcsolatba, ahol a másiknak minden lépésedről be kell számolnod, ahol köteles vagy megmondani a belépési jelszavaidat, különben megy a hiszti és hasonló ellenőrizgetéseket le kell állítani. Ha képes magát kontrollálni, akkor mehet a kapcsolat, ha ettől rossz lesz a hangulat, akkor ott be kell fejezni. Van azért egy határ és azt csak te jelölheted ki. Szerintem leginkább egy egészséges önbizalommal rendelkező ember mellett lehetsz egészségesen szabad. Aki rabláncon tart, az beteg és az egész kapcsolat beteg lesz. Ettől még lehet nagyon szerethető, nagyon vonzó, de nem lesz belőle egészséges és boldog kapcsolat. Szóval lelkileg egészséges embert keress. Van ilyen egyébként?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!