Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért ilyenek?
Ez most lényegtelen a példa szempontjából. De miért ne mondhatna ilyet? Te is elvárod a saját humorodat mástól. Ha másnak ez a humora, miért nem várhatja el tőled? Ki akarna első találkozáskor szarban fetrengeni?
Ha erre az "ismerjük egymást azonnal"-ra vágysz, azt meg tudom érteni, mert én is szeretnék úgy kezdeni párkapcsolatba, mintha már 10 éve ismernénk egymást. De ilyen sajnos nincs. Először tudni kell, hogy normális-e a másik.
A szexviccek is párkapcsolatba simán beférnek - vagy baráti kapcsolatba -, de ha egy vadidegen akar rögtön dugással viccelődni, az nekem nem vicc, hisz nem ismerem az embert.
Vizuális típus vagyok. Képzeld el:
Ül a kérdező meg a csaja, nézik a tévét, és versenyt finganak.
Ő pedig ezt úgy fordítja le, hogy elszórakoztatják magukat, és illatokkal kommunikálnak. Egy-egy recsegősebb eresztésen vihognak egyet, mert a humoruk is kiváló.
🤣
Abszolút nem lényegtelen, te látod mit írsz? Félelmetes vagy. A te példád alapján elvérezne egy ember, az én példám alapján meg max szarosak lennénk, teljesen más. Brutális nő vagy.
Abszolút teljesen mindegy, hogy ismered-e vagy sem, lehet az vadidegen, nem lesz tőle torokmetsző Jack, és lehet az a legjobb barátod vagy pasid is, lehet ő lesz a torokmetsző. Lényegtelen erről tovább beszélni, ha nincs intelligenciád hozzá, hogy megértsd az nézetet.
Már látom amúgy, miért nem akarsz verbálisan kommunikálni.
Van egy haverod. Szeret úgy üdvözölni, hogy vállba bokszol.
Ha idegen odamegy, és vállon basz, a legjobb haverod lesz? Vagy esetleg, mivel ismeretlen, nem tudod, mik a szándékai?
Nézd, kérdező, megkérdezted, miért ilyenek a lányok. Leírtam. Innentől rajtad múlik, hogy elfogadod, vagy sem. Mert ez az igazság. Hiába mondod, hogy nincs a nőkben logika, ehhez tényleg minimális kell. Ismeretlen ember szándékai, motivációi ismeretlenek. Ennyi.
De persze ignorálhatod is, szabad ország, a Földet is sokan laposnak hiszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!