Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez azt jelenti hogy vegyem a lapot és ne írjak neki?
Ismerkedési fázis elején ha 1 sornál többet nem ír vagy ha csak ha egy-két szavat akkor az a ne írj többet-el egyenlő?
Nem tudom menyire megy nálatok ez a taktikázás már az elején?
20f
Nem tudom, hány éves a csaj, de én ilyen hülyeséget max 13 éveseknél tudok elképzelni. Egy korunkbelinél szerintem vérciki és visszataszító mások érzéseivel szórakozni, nem tisztelni őket. Szerencsére a környezetemben sem ismerek olyan lányt, aki ilyeneket csinálna. Szóval ha nem vagy alig válaszol rendszeresen, akkor sajnos nem jössz be neki vagy ha igen, akkor az illető nagyon számító, éretlen.
20/L
Én is úgy vettem észre ha nem erőltetik a beszélgetést próbálják a legegyszerűbben megoldani akkor már veszett ügy szerintem.
21/F
Köszönöm a válaszokat.
Jól gondoltam, hogy ez lekoptatás.
Hát ennyire senki nem lehet rossz chatben.
Inkább hagyom, ne hogy a végén még azt gondolja , hogy zaklatom.
Igen azt jelenti.
Például ha rövidít már veszerr ügy
Példa:
te: 'mujság hogy vagy'
Ő: 'semi vd?
Itt már hagyni kell őket a rákba
Vagy ha folyton mindenre kék lájk jelet rak. Azt is!
Ezek a reakciók azt jelentik hogy kopj már le.
Igen, ne erőltesd. Nem érdekled a csajt. Amikor egy-két szabad válaszokat ad csak, nem kérdez vissza, nem mesél, nem mond semmit magáról akkor hagyjad a francba.
Bár velem volt, hogy megismerkedtem egy csajjal, élőben tök jól elvoktunk, majd facen folytatni akartam a dolgot, de ott már szart a fejemre. Később kiderült hogy van barátja. Gondolom azért nem akart utána semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!